Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Are you an angel? - Siri & Caleb Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Are you an angel? - Siri & Caleb Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Are you an angel? - Siri & Caleb Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Are you an angel? - Siri & Caleb Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Are you an angel? - Siri & Caleb Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Are you an angel? - Siri & Caleb Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Are you an angel? - Siri & Caleb Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Are you an angel? - Siri & Caleb Bal11Are you an angel? - Siri & Caleb Kyzyp11Are you an angel? - Siri & Caleb Jobb11 
Kotetsu Madoka
Are you an angel? - Siri & Caleb Bal11Are you an angel? - Siri & Caleb Kyzyp11Are you an angel? - Siri & Caleb Jobb11 
Mutsuki Kaede
Are you an angel? - Siri & Caleb Bal11Are you an angel? - Siri & Caleb Kyzyp11Are you an angel? - Siri & Caleb Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Are you an angel? - Siri & Caleb

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Caleb Blackarmour


Caleb Blackarmour


Hozzászólások száma :
36

Are you an angel? - Siri & Caleb Empty
TémanyitásTárgy: Are you an angel? - Siri & Caleb   Are you an angel? - Siri & Caleb EmptyCsüt. Nov. 09, 2017 8:47 pm

Unalmas nap volt a mai, ráadásul Jacob lenyúlta a munkámat is. Teljesen odavan azért a tündér kisasszonyért, nem volt szívem nem odaadni neki a melót. Így aztán kiüresedett a nap, Dorát sem tudtam sehová sem elcsábítani. Esküvőt intéz. Megint. Aztán persze délután, úgy egy órája belebotlottam abba az igen visszataszító arcberendezésű Rukoba, szóval mielőtt balhézni kezdtünk volna, inkább leléptem az intézetből.
Nem volt semmi célom, de mindenképp jónak láttam kiszellőztetni az elmém, aztán valahogy itt kötöttem ki.
Elég nagy zöld terület a város közepén, a nap lassan lemegy, mindenki hazafelé tart, csak én veszek el egyre inkább a park belsejében.
Na meg az a pár szerelmespár, akik mellett elhaladok, de ők annyira igyekeznek eltűnni az éles szemek elől, hogy egyik-másik nekem is csak akkor tűnik fel, amikor már ott vagyok mellettük.
Csak agyalok a múlt történésein és hogy hová halad a kis életem. Mert jelenleg úgy tűnik, hogy sehová. Vagyis hát... elevezgetek a lassú folyócskán, de az esküvő megakadályozásán és Dora védelmezésén kívül jelenleg nem sok cél húz előre. Na persze a démonölés és az egyéb munkával kapcsolatos dolgok...
A nagy elmélkedésből egy gonosz kavics zökkent ki, mert pont úgy sikerül rátaposnom a vékony talpú cipőmmel, hogy az eléggé kellemetlen legyen ahhoz, hogy egy kissé kiessek a lépés üteméből és meginogjak. Elesni ugyan nem estem el, de pont elég volt ahhoz, hogy egyet káromkodjak, de egy kicsit hangosabban a kelleténél. Körbenézek és hát szerencsétlenségemre éppen egy hölgy közelében sikeredett előadnom a produkciómat.
-Khm... elnézést. Csak egy.. ráléptem... egy kőre. -magyarázkodom kicsit zavartan. Nem szokásom alpárian viselkedni nők szeme láttára...
Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

Are you an angel? - Siri & Caleb Empty
TémanyitásTárgy: Re: Are you an angel? - Siri & Caleb   Are you an angel? - Siri & Caleb EmptyHétf. Nov. 20, 2017 3:21 pmCaleb & Siri
Oooooh, ez nagyon jóóóó. Olyan jó érzés végre nem a kocsiban ülni egész nap, és csak pár órát aludni, nem menekülni folyamatosan és nem minden bokorban a veszélytől félni. Így is megvan persze az esélye, hogy az a rohadt banda, ami idáig üldözött megtalál, de más saját területünk van és sokan vagyunk, vissza tudnánk őket verni. De nem hiszem, hogy eljönnek már idáig, hogy itt balhézzanak, túl sokan vannak a környékben és még az árnyvadászok is itt vannak a városban.
Szóval most csak élvezem, hogy van egy kis csend és nyugalom, nem kell senkivel összezárva lennem öt négyzetméteren és még Chero is megbékélt az új helyzetével ideiglenesen. Amikor rájött, hogy mit is tett és egyedül maradtunk, kihisztizte magát, amit nem csodáltam. Alfának lenni nehéz, főleg, ha nem akartál az lenni. De nekem csak jó ez, biztonságban vagyunk itt, nem kell mást tennem, mint amit eddig és van vevőköröm! Már nem csak magamnak csinálgatom a kis ékszereimet és egyéb díszeimet, most már tudom kiknek árulni is, mert sokan keresik őket.
Szóltam Cheronak, hogy keresek egy nagyobb zöld területet és már mentem is az egy szál pulcsimban, nem nagyon érdekelt, úgy kötöttem ki itt. Persze szóltam a terület tulajdonosának, de nem nagyon érdekelte, annyival idősebb volt nálam, hogy egy csapással elintézhet, szóval nem vagyok neki fenyegetés, így nyugodtan maradhatok egy darabig. Letelepedtem valahol egy padra a parkban és elkezdtem rajzolni és azt hiszem órák óta itt vagyok, mert már a harmadik A/3-as lapot rajzolom tele és a fejemre sötétedett közben. Feladom mára és bedobom a ceruzát a mappába és mellé gyűröm a lapokat is, pont akkor, mikor valami srác elkáromkodja magát és majdnem felbukik. Ahogy elkezd magyarázkodni, nem tudom visszafogni, elnevetem magam.
-Semmi baj... -törölgetem a nemlétező könnyeimet- Amúgy elég gyengén káromkodsz, nem vagy elég gyakorlott -jegyzem meg, bár az tény, hogy én a jó pár száz éves hímek válogatott érlelt-ízes beszédstílusához vagyok szokva. Ha azok nekikezdenek, olyan mintha legalább tíz kocsis szókészletét rakták volna össze. Kíváncsi vagyok, az itteni népek is tudnak-e ilyet, de még nem beszéltem velük sokat. Megint idő lesz, mire megszokom annyira az újakat, hogy rendesen tudjak velük kommunikálni.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Caleb Blackarmour


Caleb Blackarmour


Hozzászólások száma :
36

Are you an angel? - Siri & Caleb Empty
TémanyitásTárgy: Re: Are you an angel? - Siri & Caleb   Are you an angel? - Siri & Caleb EmptyPént. Dec. 15, 2017 1:10 pm

Egy csöppet lenyugszom és össze tudom szedni magam zavarodottság amikor látom, hogy a lány egyszerűen csak kinevet. Az én arcomra is széles mosoly húzódik és miután sikerült teljesen összekaparnom magam, kihúzva magam közelebb lépek a nézőmhöz.
-Azt mondod? - kérdek vissza és közben igyekszem nem feltűnően felmérni magamnak, hogy kivel is futottam össze. Már ugyan erősen sötétedik, de azt azért nehéz nem észrevenni, hogy színesre festett haja nagyon vagányul néz ki, csillogó szemei elbűvölőek és amennyire ruhája engedi látni, az alakja sem semmi. Lehet, hogy ma van a szerencsenapom?
-Pedig sajnos a munkám bőven ad rá okot, hogy gyakoroljak. - fűzöm még hozzá a káromkodós témához, de talán annyira nincs kedvem ezt fejtegetni. Sokszor szalad ki a számon egy-egy csúf mondat, de igyekszem kerülni ezeket.
-A nevem Caleb! - nyújtom a kezem felé és reménykedem, hogy én is megtudom az ő nevét.
-Nem láttalak még erre. - hülye kezdés, New York elég nagy város ahhoz, hogy az ötöd részét se lássam a lakóknak éveken keresztül, de hát na... -Biztosan az égből pottyantál ide. - nem tudom megállni ezeket a mondatokat, elvarázsolt a csajszi kisugárzása és csengő hangja.
Az arcát fürkészem és egyedi stílusát vizslatom. Ritkán látok ilyen egyéniségeket errefelé.
-Épp indultál? - kérdezek rá, mert pár perccel ezelőtt még láttam, ahogy pakolászik és feláll a padról -Vártál valakit? Szívesen elkísérlek valameddig, ha nem zavarok. -bombázom kérdéseimmel. Engem most egy ideig nem fog levakarni magáról, mindenképp szeretnék egy kicsit többet is megtudni róla azon kívül, hogy tetszetős a külseje.
Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

Are you an angel? - Siri & Caleb Empty
TémanyitásTárgy: Re: Are you an angel? - Siri & Caleb   Are you an angel? - Siri & Caleb EmptyPént. Dec. 22, 2017 8:51 pmCaleb & Siri
Ideje volt már egy kis kikapcsolódásnak, leginkább egyedül és valami természetszerűség közelében, ezért nagyon jól esik végre egy kicsit rajzolgatni a parkban. Biztosan találtam volna közelebb is, de a legnagyobbat akartam látni és hajlandó voltam idáig jönni érte. De a szőkéségért már megérte, vicces, ahogy káromkodik.
-Ahha, még rádfér a gyakorlás -mosolygok tovább az összes fogamat megmutatva, miközben eltűröm egy tincsemet a szememből. A hajam szeret mindenhol ott lenni és még oda is menni, ahová én nem akarom, rengeteg van belőle.
-Az árnyvadászság ennyire frusztráló lenne? -döntöm oldalra kérdően a fejem, nem gondoltam volna, hogy a nephilimek szoktak valaha is káromkodni, valahogy nem olyannak tűnnek. Mindig is olyan fennköltnek és magasztosnak akartak tűnni a múltban, mintha az ilyen alpáriság, mint a káromkodás nem lenne az ő szintjükhöz illő. De lehet, hogy azóta változtak a dolgok? Ki tudja.
-Szia Caleb, Siri vagyok és nem élek a telefonban - Nyújtom én is a kezem és mellé teszem a telefonos kis viccet is. Beletelt pár évbe, mire rájöttem, hogy az a híres telefonmárka a hangvezérléses programját úgy nevezte el, mint engem a szüleim annak idején, szóval azóta ezt is a bemutatkozás mellé teszem, hogy ne mások süssék el. Unom már hallgatni, ami azt illeti.
-Még csak pár napja érkeztem Bronxba, szóval elég kicsi az esélye, hogy láthattál korábban. De nem repülővel jöttem, hanem kocsival -vonom össze a szemöldököm, hiszen hogy máshogy lehetne az égből pottyanni? Az eléggé fájna… Vagy most viccelt? Ajjaj, ha viccelt, akkor biztos hülyének néz. Francba.
-Igen, indulnom kell haza, Chero már biztos vár -állok is végre föl, miután ellenőriztem, hogy mindent elpakoltam. Nem akarom elhagyni a ceruzámat, az a kedvencem és nem tudom, hol találok itt ugyanolyat.
-Egyedül vagyok, de ha nem zavar, hogy Bronxig sétálok, akkor gyere nyugodtan -Idefelé is gyalogoltam, mert nem ismerem a tömegközlekedést itt szerencsétlenül mindig eltévedek, ha először nem a felszínen látom, hová megyek és kocsival pedig nem akartam bajlódni. Nem érdekelt különösebben az sem, hogy sokáig tart, Chero tudja, hogy vigyázok magamra és elérhető vagyok, ha bármi gond lenne.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Caleb Blackarmour


Caleb Blackarmour


Hozzászólások száma :
36

Are you an angel? - Siri & Caleb Empty
TémanyitásTárgy: Re: Are you an angel? - Siri & Caleb   Are you an angel? - Siri & Caleb EmptyHétf. Márc. 05, 2018 2:24 pm

Továbbugorva a káromkodás témájáról a foglalkozásom kerül szóba. Megakad a szavam egy pillanatra, ahogy a lány kimondja az "árnyvadász" szót. A démonjelzőm nem visított, amikor Siri közelébe értem, így nem is foglalkoztam azzal, hogy milyen fajcsoportot gyarapít. A helyzet az, hogy eszembe sem jutott ezen agyalni. Külső vonzereje előtérbe került a "fajszimatommal" szemben. Most azonban, hogy ő felfedte, számára egyértelmű mi vagyok én, kicsit szabadjára engedtem érzékeimet én is.
-Hát őőő... -kezdem válaszom még éppen kimászva a kezdeti megdöbbenésből. Hogy én mennyire nem figyeltem most oda! Nők... -... néha igen. -rövidre fogom. Nem szeretek munkáról beszélni ilyen helyzetekben. Később talán visszatérhetünk rá.
Szemébe nézek, arcát fürkészem. Szóval egy farkaskisasszonyhoz van szerencsém. Hogy hogy nem vettem észre?!
-Hm, ez aranyos. Szép név, egyébként. - bemutatkozására elmosolyodok és egy pillanatra átfut az agyamon, hogy kezet csókolok neki, de aztán nem teszem. Nem olyan lánynak tűnik, aki ezt értékelné. Vagy talán tévedek, de akkor majd a búcsúzás vagy egy későbbi alkalmával jövök elő vele.
Egy kissé furcsán, de mosollyal pillantok rá, amikor említi, hogy nem repülővel jött. Igazából azért vetek rá furcsa pillantásokat, mert nem úgy tűnik, hogy ő viccelődött. Sőt, nagyon is komoly válasznak tűnt. Minden esetre nem reagálok rá inkább, ne gubancolódjunk bele semmilyen félreértésbe. Remélem messze lakik és akkor sok időt tölthetek még vele. Az út végén pedig meglátom, hogy tényleg annyira érdemes lesz-e vacsizni hívni, mint amennyire elsőre gondoltam.
-Chero? Ő az alfád? -kérdem, miközben várom, hogy összepakolgasson, majd végre elinduljunk.
-Ó, Bronx? Az nincs közel, de persze nem zavar. - újabb mosolyt villantok rá, ahogy haladok mellette. Nagyrészt előre felé lesek, hogy ne bukjak fel semmiben, de azért sűrűn pillantok rá is. Ez a szürkés-kék haj és azok a kék szemek.... Nem minden sarkon sétál még egy ilyen lány.
-És mondd csak... hogyhogy pont New York-ot választottátok? - én őszintén szólva nem annyira szeretem ezt a várost, de jelenleg minden ide köt. Meg azért annyira nem is rossz hely, elviselhető.
-Nagy a falkátok? - dobok fel még egy kérdést. Általában az én hatásköröm a vámpírok, így nem igen követem a farkas-híreket. Azt hallottam az intézetben, hogy érkezett pár farkas New Yorkba, de nem is biztos, hogy Siri-ékről volt szó. Az ordasokkal sosem volt nagy gond, mióta az eszemet tudom. Legalábbis világméretű probléma. Persze volt pár elvadult idióta meg néha szét kellett szedni két falkát, mielőtt kinyírják egymást, de általában az alfák kézben... vagyis mancsban tartották a saját falkájukat.
Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

Are you an angel? - Siri & Caleb Empty
TémanyitásTárgy: Re: Are you an angel? - Siri & Caleb   Are you an angel? - Siri & Caleb EmptyKedd Márc. 13, 2018 1:24 pmCaleb & Siri
Nem tudom, miért jött ide hozzám ez a srác, hiszen egyáltalán nem vagyok annyira érdekes, mint azt emberek gondolni szokták. Pontosabban mondva tudom, hogy furán nézek ki, meg mostani standard szerint szép is vagyok, de annyira azért talán mégsem, hogy odajöjjenek hozzám. Nem hiszem, hogy annyira vonzó lennék, de neki úgy tűni mégis.
Azt hiszem, sikerült meglepnem, hogy tudom, mi is ő. Pedig elég egyértelmű, egyáltalán nem takarja a kézfején lévő rúnát, meg messziről meg lehet különböztetni, ki az, aki csak felfújta az izmait az edzőteremben és ki az, aki tényleg használja őket túléles szinten. Erre legalább jó volt az az ötszáz éves tapasztalat.
-Köszönöm -mosolyodom el és még egyszer ellenőrzöm, hogy mindenem megvan-e rendesen és felállok, hogy meginduljak visszafelé, lassan haza kellene érnem. Sokmindent kell még a szálláson felmérnem, meglepően sok felújítani való van a galériában és nekem kéne megcsinálni. Nem akarok "szakembereket" oda, én jobban meg tudom csinálni és nem is kell folyamatosan átlépegetni másokat az otthonunkban. Jobb ez így.
Szünetet tart a két mondat között, amit nem tudok mire vélni. Most akkor tényleg csak viccelt és meg komolyan válaszoltam? Oh, basszus. Nagyon hülyének nézhet most. Nem nekem való az ilyesmi, ezért kerülöm ki nagy ívben az ismeretleneket, ha lehet, csak kicikiznek mindig, mert nem úgy válaszolok, ahogy ők azt gondolják. Megindulok visszafelé, hogy oda is érjek valamikor, mert kezd későre járni.
-Igen, Chero az alfám. Bár nem Chero a neve, hanem Cheza, de nekem ő Chero, szerintem jobban áll neki ez a név -magyarázom, ahogy ballagok szépen a mappámat a kezemben lóbálva magam mellett.
-Ahogy gondolod, visszafordulhatsz akármikor. Sok séta azért -én is csak azért vállalkoztam rá, mert nagyon akartam egy parkban rajzolni és az autók előtt mindenhova gyalog mentem. Nem igazán szeretnek a lovak, ragadozó vagyok ember bőrben, ezért csak olyanok tűrnek meg magukon, amik ismernek.
-Oh, nem választottuk -billentem oldalra a fejem - Csak így alakult. Európába akartunk menni és becsatlakozni egy falkába, csak amikor Bronx határába értünk és engedélyt kértünk belépésre, nem jött válasz, csak az alfa és a sleppje. Chero meg mint kimondatlan alfa megvédte magát és minket. Ha nem teszi, a lányok meghalnak, minket meg a túlerő vitt volna el. Legjobb esetben is alaposan megkergetnek és elüldöznek, de nekünk arra kellett menni. Szemét volt az alfa, megérdemelte -magyarázom szent meggyőződéssel. Csúnya vége lett volna, ha Chero nem áll ki magáért és értünk, muszáj volt annak az idiótának ugrani.
-Nem mondanám. Most olyan húszan vagyunk, és nem túl összetartóak. Az előző alfa csak egy házban tartott egy csomó farkast, akit úgy gondolt, aki meg nem kellett neki, félig kirakta a falkából. Még csak nincs is teljes létszámú névsoruk, borzalmas -méltatlankodom, mert falkában nem így kéne lennie. Összetartónak kéne lenniük, nem ilyennek, a tagok alig ismerik egymást. Majd valamit csinálunk, hogy jobb legyen a helyzet, de ez inkább Chero asztala. Nekem még mindig gondjaim vannak a kapcsolatteremtéssel.


Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Caleb Blackarmour


Caleb Blackarmour


Hozzászólások száma :
36

Are you an angel? - Siri & Caleb Empty
TémanyitásTárgy: Re: Are you an angel? - Siri & Caleb   Are you an angel? - Siri & Caleb EmptyCsüt. Május 24, 2018 5:22 pm

Kétségtelen, hogy nem csak külsejében, hanem válaszaiban is kivételes ez a lány, de pont ezért döntöttem úgy, hogy sétálnék vele egyet. Néhány szavával ugyan meglep, de ennyi még koránt sem elég ahhoz, hogy itt hagyjam.
-Szóval Cheza... hallottam már a nevét valahol. - elhúzom oldalra a szám és a fákat szemlélve elgondolkodok. Biztosan Theától hallottam ezt a nevet, fene sem emlékszik. Szegény mostanában ide-oda rohangál és amikor elmeséli mi történt vele, akkor legalább alkalmanként 10 új nevet említ meg... kicsit túloztam. Mindegy, csak egy pillanatig agyalok ezen, aztán visszatérek az én "új nevemhez" és azt az elképesztően sima arcát és különleges színű haját fürkészem, miközben folytatjuk a csevejt.
-Dehogy fordulok! Milyen férfi lennék, ha hagynék egy ilyen gyönyörű hölgyet egyedül sétálgatni egy számára ismeretlen városban? - költői kérdésem közben apró mosoly húzódik arcomra, tekintetem pedig egy pillanatra sem emelem le arról az ártatlanságot oly' erősen sugárzó arcról.
-Azt hiszem ki fogok bírni ennyi sétát és te is biztonságban hazaérsz. - nem mintha olyan sötét lenne vagy annyira veszélyes lenne a környék, de sosem lehet tudni és ő egyébként sem ismeri még a várost.
-Értem, sajnálom. - válaszolom miután végighallgattam Siri beszámolóját. Nem egyszerű a farkasok élete sem, és ebből is látszik, hogy mindig a normálisak szívják meg, ahogyan az nálunk, árnyvadászoknál is lenni szokott.
-Ha tudok valamiben segíteni, akkor keress meg bátran. - nem lehet egyszerű nekik, nekem meg csak haszon, ha újra láthatom Sirit, ráadásul magától keres meg.
Tovább haladva a járdát bámulom és nem igazán tudom mit mondjak vagy kérdezzek még tőle. Aztán ahogy közeledünk a park széléhez eszembe jut, hogy errefelé van egy fagyis, ahol időnként meg szoktam állni 2-3 gombóc cukorbombára.
-Ömmm... nem tudom nálatok hogy megy ez, de itt a sarkon vagy egy oltári jó fagyis. Van kedved bedobni egyet? - kérdem újra ráemelve a tekintetem, mosolyom pedig szélesebbre húzódik. -Ó vigyázz! - szólalok meg hirtelen és átkarolva a vállánál a járda szélére tolom. Az őrült biciklis, akinek a kereke zaját hallottam meg, elszáguld mellettünk én pedig csak rosszallóan nézek utána és magamban morgok. Elengedem a lányt és végigfuttatom rajta a tekintetem.
-Látod, azért jó, ha veled vagyok. -rákacsintok, aztán ha minden rendben, akkor tovább lépkedek Bronx felé...
Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

Are you an angel? - Siri & Caleb Empty
TémanyitásTárgy: Re: Are you an angel? - Siri & Caleb   Are you an angel? - Siri & Caleb EmptyCsüt. Május 24, 2018 10:18 pmCaleb & Siri
Lassan sétálok hazafelé, és a fiatal árnyvadász még mindig követ. Érdekes, mert eddigre már le szoktak rólam kopni, de valami őt mégis mellettem tartja. Kíváncsi vagyok, meddig marad ez így.
-Nem csodálom, elég nagy port kavart a területfoglalás -jegyzem meg. Azon se csodálkoznék, ha másért ismerné, Chero azért... eléggé ismert a férfiak körében és ezek a férfiak szerte vannak a világban. Némelyiknek olyan szaga tud lenni... Fúj.
-Öhm... Rossz? De én meg tudom magam védeni, ellentétben a hölgyekkel. Tudod, elmúltam ötszáz is -sosem értettem, miért akarnak engem minden áron pasik megvédeni, mikor fél kézzel fel tudom őket kapni általában. Talán törékenynek tűnnék? Vagy valami fétisük szokott lenni ez? Ötletem sincs. De kedves tőle, hogy így meg akar védeni.
-Akkor rendben. Legalább nem is akarnak majd belém kötni -Nem egyszer volt már ilyen, hogy belém kötöttek, kimondhatatlan dolgokat akartak tenni, csak hát nem tudhatták, hogy nem érdemes velem kezdeni. Viszont a társaságnak akkor is örülök, hogy nem kell egyedül hazamennem.
-Ne sajnáld, most már jobb lesz. Felújítjuk a pöcegödröt, amit itt hagyott maga után és összekovácsoljuk a falkát és minden rendben lesz -mosolyodom el, már előre örülök, hogy milyen jó lesz, ha végre ott leszünk -Rendben -pillantok felé, őszintének tűnik a felajánlása. Nem szoktam segítséget kérni, ha nem muszáj, de jó tudni, hogy van valaki a városban, aki hajlandó lenne legalább meghallgatni baj esetén. Csöndben folytatom az utamat és a lábam elé figyelek, hogy ne essek el semmiben, amikor hallom megint a hangját. Nem pillantok fel rá, úgy próbálok rá koncentrálni, hogy halljam is, amit mondd.
-Bedobni? -nem hallottam még ezt a kifejezést korábban, ezért nem esik le először, mit is jelenthet, de aztán beugrik -Persze, szeretem a fagyit -ragyog fel a szemem, ebből sem sok jutott ki az utóbbi időben, szóval nagyon is benne vagyok. Az érintésére először nem mozdulnék, de mivel nem ereszt el, akkor már megyek, amerre a keze vezet, akkor veszem észre a biciklist is. Ennyire elkalandoztam volna? Csak megmorgom halkan a száguldó idiótát, ha már amúgy sincs hallótávolságon belül. Megvárom, hogy ismét meginduljon Caleb, úgyis ő tudja, hogy merre van a fagyizó.
-Úgy tűnik, igen -válaszolok, de a kacsintást már nem tudom hova tenni, így jobbnak látom nem reagálni rá, nehogy valami félreérthetőt csináljak.


Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Are you an angel? - Siri & Caleb Empty
TémanyitásTárgy: Re: Are you an angel? - Siri & Caleb   Are you an angel? - Siri & Caleb Empty

Vissza az elejére Go down
 

Are you an angel? - Siri & Caleb

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-