Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
New home? - Chero & Siri Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

New home? - Chero & Siri Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

New home? - Chero & Siri Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

New home? - Chero & Siri Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

New home? - Chero & Siri Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

New home? - Chero & Siri Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

New home? - Chero & Siri Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 New home? - Chero & Siri

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyHétf. Nov. 20, 2017 4:44 pmChero & Siri
Nem tudom, hogy ez most jó-e vagy sem, de legalább megálltunk és ágyban alhatok ma este. Chero már nem tűnik olyan boldognak, hogy nagy hirtelenjében alfa lett, legalábbis amennyire én érzem a hullámaiból, sírni lenne kedve, hogy most még hatalmi pozícióba is került. Én csak örülök, hogy ezzel végre nem kell többet abban a kocsiban nyomorognunk az éjszaka közepén és ki tudja hány kilométert megtennünk még Európáig. Nem akartam béta lenni ilyen hirtelen, de mégiscsak jobb, hogy így Chero lett az alfa, mintha mások mondták volna meg, hogy mit és hogyan csináljunk. Nem szeretem a hülye szabályokat. A jómadarakat követve jöttünk ide a falkaszálláshoz, és elsőre nem igazán tűnik olyannak, mintha bárki is lakna itt, inkább tűnik siralomháznak. Reméljük ez majd változni fog Chero anyai ösztönei miatt. Jó lenne megint békében lenni és egy rendes családban, ahol nem kell magyarázkodnom a furcsaságom miatt. De kezdetnek egy zuhanynak is örülnék, mert ahhoz már nem jutottam hozzá pár napja.
A csajokkal kiszedjük a táskákat a csomagtartóból és Chero után bevonulunk. Gondolom már mindenki értesült, hogy mi történt, így bár kérdések nem is, de pillantások érkeznek az irányunkba. Szó nélkül vágom le a kezemben tartott táskát az első üres sarokba és a cipőmet mellé.
-Chero, gyere velem fürdeni -lépek oda újonnan lett alfámhoz a kérésemmel. Együtt fürdeni viccesebb, mint egyedül és legalább annyira szüksége van a fürdésre, mint egy jó alvásra az ágypartnerrel együtt.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyPént. Nov. 24, 2017 7:53 pm

Grey fluffy Siri-chan ©️
Annyira nem akartam ezt. Annyira, de annyira… valaki hozzon egy időgépet! Visszamegyünk az időben és másik úton megyünk! Kérem! Könyörgöm… én nem akarok alfa lenni…
- Francba… Morgom az orrom elé dühödt csendességemben miközben frusztrált idegességgel dobolok a kormányon, míg oda nem érünk a falkaszállásra. Igazából nagyzolok, ez valami drogos hajléktalan tanya, legalábbis így kívülről nézve semmi jó érzést nem kelt bennem. A lelkemben élő anyafarkas döbbenten és értetlen tekint az „odúra”. Ezt még a legnagyobb jóindulattal sem nevezném otthonnak s ha már én szerencsétlen lettem az alfa, akkor ezzel pofátlanul visszaélve tatarozást szervezek meg elsőnek. Kell festék. Sok… festék. Ez persze cseppet sem segít a tényen, hogy mibe keveredtünk a véletlen egy pofátlan húzása miatt. Morogva és átlagos szemeknek láthatatlanul duzzogva követem a díszpintyeket a szállásra. Egyedül Siri sejtheti az állapotom minderről, hiszen valahogy vele sikerült a legmélyebb kapcsolatot kialakítanom a volt falkánkban. Gyanítom, ehhez köze van a bétám kissé a normálistól eltérő személyiségének. Igaz, ezt sosem bántam, sem azt, hogy hagytam közeledni, hagytam, hogy egy fontos pillér legyek az életében. Nem mondom, néha kissé sok elvárással és kereszttel jár mindez a hátamon, de egy percig sem bántam meg, hogy annak idején nem hagytam egyedül. Sokkalta inkább amiatt aggódom, hogy mi lesz vele, ha én már nem leszek. Azonban most nincs időm ezen rágódni, újonnan vált belőlem alfa, bár inkább véletlen, mint szándékosan, szóval próbálok legalább látszatra úgy tenni, mintha professzionális lennék a témában. Basszus, rohadtul nem értek én a lovakhoz! Kérdő tekintetek, néhol félelem csillan, néhol kétkedés, másutt meg rosszallás. Összességében talán furcsának találják, hogy egy megtépázott nőstény dögölte a földbe az alfájukat, másfelől viszont pont ezen tény miatt, mintha tartanának tőlem. Suta mosoly, ennyire telik. Pár szóban elmondom nekik mi történt, ki vagyok, és kik vannak velem. Majd később összehívom őket… most, most nem menne. Csak csípőre tett kézzel bámészkodom, számolom a sarkokat, a repedéseket.
- Ez nem egy otthon…
Suttogom magam elé, épp akkor, mikor Siri kacsázik elém. Szavai inkább hangzanak utasításnak, mint kérésnek, de pontosan tudom, hogy semmi ilyesmiről szó sincs. Ő egyszerűen csak ennyire egyenes, ennyire tiszta. Szeretem, hogy ilyen. Szeretem, hogy nem képes az intrikára, a hazugságok végtelen dagonyájában süppedve valótlan énjét mutatni felém. Vékony ujjaimat a szürke tincsei közé fúrom és kifuttatom a hajszálakat a füle mögé tűrve. Hív magával, pedig pontosan tudja, mire számíthat tőlem, ha ketten leszünk. Hisztizni fogok… nagyon… és ő még így is hív magával. Hát akkor biccentek.
- Lányok, mérjétek fel a terepet, az itt lakókat, a hely adottságait, majd keressetek szabad szobát. Később tisztességesen bemutatkozunk a falkának…
Mondom, már-már sóhajtom magam elé, miközben kézen fogom Siri-t és szimatolok a vizesblokk irányába.
- Valahol erre kéne lennie… Törcsit hoztál?

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyVas. Dec. 24, 2017 7:14 pmChero & Siri
Chero nagy része lett az életemnek, annak ellenére, hogy nem is gondoltam volna ezt annak idején. Hozzászoktam az éveim során, hogy nem sokan fogadnak el olyannak, amilyen vagyok, kevesen értik meg, hogyan gondolkodom, hiába magyarázom. Chero volt a kevésből az egyik, aki hagyta magát és elfogadott, ezért is nem vagyok hajlandó elhagyni, akármi történik. Segítem, amiben csak szüksége van, és támogatom, olyanban is, amiben nem mondja.
Tudom, hogy szüksége lenne egy fürdésre, hiszen mocskos, véres, sebesült, nem fürdött egyikünk sem napok óta és szerintem meg akarja siratni a hirtelen elvesztett szabadságát is. Elé lépek és közlöm a kívánságom, majd hagyom, hogy a hajamat piszkálja. Mást a közelébe sem engednék a hajamnak, egyszerűen csak kiver tőle a víz, ha hozzá érnek, de ő nem zavar. Tudom, hogy ilyenkor gondolkodik, el nem tudom képzelni, pontosan min.
Amíg a lányoknak kiadja az utasítást, én gyorsan odapattanok a táskákhoz, hogy kitúrjak belőle valami váltás ruhát, és még egy törülközőt is találok, szóval azokkal együtt megyek vissza egy mosollyal Cherohoz, hogy kézenfogva menjünk a fürdő irányába. Még ötletem sincs, mi merre van, de innen jön olyan tipikus csempe és víz szag, ami a fürdőszobát szokta jelenteni. Benyitok egy random ajtón és elmosolyodva nyugtázom, hogy megvan és nincs olyan rossz állapotban és még tiszta is.
-Chero, megvan és nem is rossz -húzom oda és belépek lepakolni a magammal hozott dolgokat. Én is láttam a falkaszállás állapotát, és kelleni fog neki egy adag vakolás és festés, a többiről viszont még nem tudok mást mondani. Át kell néznem az összes vezetéket, a csapokat, festést kell csinálnom, meg minden szépséget. Az ilyesmit szeretem én csinálni és nem hímmel intéztetni, mert szerintem jobban értek hozzá, mint ez átlag. És megvan házon belül, nem kell várni a mesteremberre, pláne nem fizetni. Jó lesz ez, elfoglalom magam egy időre.
-Jó lesz végre fürdeni, várod már? -kérdezem felpillantva rá, ahogy már féllábon egyensúlyozva a ruháimat tépkedem le magamról és a vizet nyitom meg.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyCsüt. Márc. 01, 2018 11:47 am

Grey fluffy Siri-chan ©️
Fenébe, fenébe, fenébe, fenébeeeeeeee! Valaki csinálja vissza ezt a katyvaszt mert nekimegyek a falnak. Mi az, hogy lehetetlen! Dehogyis, csak akarni kell. Márpedig én nagyon akarom. Az egész egy... egy félreértés! Önvédelem volt, oké? Önvédelem! Francba már... Kelletlen mosoly, gyanakvó tekintetek, riadt őzikeszemek, lenéző pillantások. Héhé, vegyél vissza magadból, ha az alfád tökeit is letéptem, a tiédet is letudom, okoskám. Najó, nem szó szerint, de átvitt értelemben igen.
- Ühüm, erre lesz... Most nem annyira vagyok közlékeny, de mentségemre legyen mondva, épp most dőlt össze a világom, kétszer is. Mert összedőlt a mostani és összedőlt a reménybeli is. Csak megyek Siri után, hagyom, hogy a kis selymes kezével vonszoljon magával, erről érzem a víz és a vízkő szagát. Bingo. Vizesblokk found. Belépünk, becsukom magunk mögött az ajtót, mire ő elkezd felmérni...én pedig ütemesen kezdem a fejem az ajtófélfába verni. Hülye. Bamm. Hülye. Bamm. Hülye. Bamm. Bamm, bamm, bamm.
- Siri....Siriiiiiiiihihihihiih....
És nyűglődöm, sírásra áll a hangom, de van benne frusztráltság, düh, harag, elkeseredettség, de még félelem is. Összeroskadok a padlóra veszek egy mély lélegzetet és...
- Nem akarom, nem akarom, nem akarom, nem akarom, nyeheheheheeeeem!

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyHétf. Márc. 12, 2018 11:42 pmChero & Siri
Előre sejtem a hisztit, előre sejtem a sírás-rívást és minden megbánást, amit Chero le fog vágni, amint kettesben leszünk és ezért sürgetem, hogy menjünk fürdeni. Minél előbb túl van rajta, annál előbb nyugszik meg. Ebből most nincs kiút, ha szabadulni akar, akkor valaki meg kell ölje és én azt nem fogom hagyni. Olyan nincs, hogy Cherot bárki bánthatja.
-Igen-igen… -megyek egyenesen oda és hagyom, hadd csukja be az ajtót és kezdjen neki az önsajnálatnak. Először inkább adja ki, aztán megyek vigasztalni, addig is megeresztem a vizet, hadd melegedjen. Nagyon ránk fér a fürdés, napok óta folyamatosan az úton vagyunk, Cheroról még a póló is leszakadt a harc közben. Elengedem a fülem mellett a koppanások hangját, ha ezt akarja tenni, akkor tegye, most már akkor sem mondhatom meg neki, mit csináljon, ha akarnám.
-Nyugalom ssssshhhh…. Nyugi, minden rendben van -megyek oda és ölelem át magam felé fordítva. Már csak melltartó van rajtam a nadrág felett, de ez őt nem szokta zavarni. Nem vagyok a legjobb a vigasztalásban, tényleg csak annyit szoktam csinálni, hogy addig bólogatok és hümmögök sokat értően, amíg meg nem nyugszik az illető. Azt is úgy kellett megtanulnom, hogy van, aki szereti az ölelést ilyenkor, van, aki nem és nem szabad az utóbbit semmiképp sem megölelni. A szöveg is minden alkalommal ugyanaz, sosem tudom, mit tudnék mondani, amivel segíteni tudnék. Furán működnek az emberek és én nem értem őket.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyHétf. Ápr. 02, 2018 10:37 pm

Grey fluffy Siri-chan ©️
Most roppantmód felnőttesen viselkedem. Höhö. Hát nem. Éppen kellemesen hisztizek mindenen. Úgy ahogy. Elvégre, oda a terveim, a vágyaim, az álmaim, oda a jövőm és oda a hárem adta képzeteim. Igazából... minden tervem odalett. Mi a jó eget csinál egy alfa? Mit kell csinálnom? Megvédeni őket oké, de nyilván nem ennyire könnyű. ebben az elcseszett retkes világban semmi sem ennyire könnyű!
- Miért Siri, miééért? Annyira nem értem. Hogy lehet valaki ennyire peches, mint én? Mivel érdemeltem ezt ki?
- Azt se tudom mit kell velük csinálni!
Fakadok ki, és belegombócolom magam az ölelésébe. Dünnyögök és nyüsszögök, majd egy laza 5-10 peres agónia után feltápászkodok, ledobálom magamról a ruhákat és bemászok a vízbe tovább duzzogni.
- Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Miért volt ekkora tahó tajparaszt az a pöcs? Miért ilyen megalomán mindegyik pöcs? Hogy a túróba kell vezetni egy falkát? Mit csináljak? Már nem futhatok el. Bassza meg! Siri, te vagy a bétám mostantól hivatalosan.
Pillantok rá komolyan majd megint legörbül a szám széle és rácsimpaszkodom.
- És ha elrontom?

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptySzer. Május 23, 2018 10:32 pmChero & Siri
Ismerem már Chero-t egy ideje, tudom jól, hogy most mi fog jönni, és az a hiszti, vágatlanul. Nem zavar, hiszen ő is elviseli az én rigolyáimat, csak neki most az összes terve dugába dőlt a kényelmes, felelőtlen életről. Később szerintem megbékél majd vele, csak most túl friss a veszteség. Érzem én, hogy jó alfa lesz, még ha nem is megszokott. De előbb fürdés.
-Mert a férfiak hülyék -a problémáinkat mind össze lehet foglalni ezzel az egy mondattal. Ezért kellett elindulnunk otthonról és ezért kellett itt megállnunk. Cheronak lesz ellenvetése szerintem, hiszen ő jobban szereti a hímek társaságát annál, de ebben igazam van.
-Etetni... Melegen tartani... Nem hagyni, hogy kinyírja magát.... -sorolom, ami az eszembe jut. Lehet, hogy ezek a babák? Passz, jobban érdekel, hogy végre megszabaduljak a sportmelltartótól, mert már nagyon büdös és kényelmetlen. Bemászom szó nélkül a jó meleg vízbe, majd jön Chero, ha akar. Ahogy bemászik mellém, inkább rá figyelek, nehogy lemaradjak valamiről közben.
-Oké -vonok vállat, még sosem voltam béta, de akkor már ezt is elkönyvelhetem magamnak. Nem hiszem, hogy annyival másabb lenne, mint amit eddig csináltam. Csak ne akarják, hogy egynél több dolgot csináljak egyszerre.
-Nem rontod. Megoldottad a lányokkal is, ez csak kicsit több farkas -ölelem át, majd a szappan után nyúlok és elkezdem a hátát mosni. Sosem fürdünk így meg.

Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptySzomb. Május 26, 2018 6:33 pm

Grey fluffy Siri-chan ©️
Hangos sóhajtozásaimmal van tele a fürdőblokk, lebiggyesztett ajkaim pedig nem is tudnák jobban fémjelezni csalódottságom.
- Én ehhez láma vagyok... Dünnyögöm az orrom, alá, de ahogy Siri elkezdi simogatva mosni a hátam kezdek megenyhülni. Mindig tudja, mit csináljon, hogy leszerelje a hisztiző kölykök bennem.
- Erre nincs garancia Siri, még sosem kellett ilyet csinálnom. Mindig voltak ott hímek, akikhez csak hozzá kellett bújni és az összes probléma megoldotta magát általuk. Most nekem kell problémákat megoldani.
Noha ebből úgy tűnhet, mintha mindig is vezérnőstényi babérokra akartam volna törni, holott csak arról van szó, hogy az erősebb hímeket nem tudom bizonyos tevékenységek által összetörni. Csupán... hatékonysági oka van.
- Az a három... tutira megpróbál majd hidegre tenni. Már csak az a kérdés, hogy szemtől szemben, vagy orvul. Te mit tippelsz?
Morgom a gonolatukra is elsötétedő tekintettel, miközben én is összepocsolom a kezem, és megfürdetem a fürdetőmet. Vagy mi. Cseppet sem rzem sem furcsának, sem másnak a helyzetet. Siri... máshogy működik mint az átlag, de ez nem jelenti azt, hogy baj lenne vele. Ellenkezőleg, nagyon szeretem, hogy ilyen. Ő az a személy, aki képtelen kétszínűségre és ezt mindennél többre értékelem benne. A hozzám való fura ragaszkodása pedig csak a hab a tortán. Nem hittem volna, hogy megkedvel, vagy ilyesmi. Sokáig azt hittem, csak idegesítem. Vannak még csodák...
- Vagy csak szimplán ki kéne hívnom őket...? De mikor legyűrtem azt a faszt és fáradt voltam, akkor se próbálták meg...

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyHétf. Júl. 02, 2018 3:45 pmChero & Siri
Nekem már elég volt a hisztiből és nem igazán veszem figyelembe, hogy most Chero még kifejezi a csalódottságát. Ha hagyom, hogy csinélja és megvárom a végét, sokkal gyorsabban túl leszünk rajta mind a ketten. Én attól is boldog vagyok, hogy tető van a fejem fölött és nem bukócső. Már nagyon zavart a kocsi tömöttsége.
-Dehogy vagy -válaszolok, hogy a szappanért nyúlok és elkezdem mosni a hátát. Ettől hamar megnyugszik és máris kezelhetőbb lesz, és jobb éjszakája. Nagyon fáradt lehet és frusztrált, szóval ez mindenképpen jót tesz neki.
-Hímek itt is vannak. Az alfa vezet, de senki nem várja el, hogy mindent egyedül tudj. Itt is kérhetsz tőlük segítséget. Meg amúgy is, a válasz maximum nem lesz és megoldjuk mi magunk. Van hozzá tehetséged, csak most fáradt vagy és nyűgös -Azt legalább tudom kezelni. Én is borzalmas szoktam lenni, ha nyűgős vagyok, akkor leginkább békén kell hagyni molyolni a mütyűrjeimmel és később mint a jóllakott óvodás kerülök elő.
Elveszek a kellemes érzésben, ahogy tisztogat az újdonsült alfám, szinte el is felejtek figyelni a szavaira. Kell egy kis gondolkodás, hogy mit is tudnék erre felelni.
-Orvul. Mind a hárman. De a többi szerintem támogatni fog, ha megnyered őket magadnak, ami nem lesz nehéz, utána már csak azt a hármat kell eliminálni. De lehet, nem is lesz rá szükség, ha csak simán ellehetetleníted őket és a helyzetüket, nem hiszem, hogy megpróbálnának bármit is. Viszont előbb mindenképpen kérdezz körbe, mit mondanak a tagok róluk, mielőtt nagyon aláásnál bármit is -fejtem ki a véleményem, hiszen azért van valami taktikai érzékem, csak az emberekkel nem nagyon tudok mit kezdeni, ha ott vannak előttem. Minden más esetben egészen könnyű velük.


Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyVas. Júl. 08, 2018 6:56 am

Grey fluffy Siri-chan ©️
Valahol meg is nyugtatnak a szavai, de valahol meg mégse. Mármint tökéletesen tudom, hogy Siri nem annyira profi az érzelmi dolgok megértésében, de az elmondható, hogy próbálkozik. Talán ezt szeretem benne a legjobban. Az egyik legjobban.
- De az hogy néz már kiii.... Pudingosodom rá a kád szélére, elfolyást imitálva, mint az említett igen ízletes anyag. Sóhajtva hagyom, hogy kezelésbe vegye a koszos valómat, de persze én sem hagyom őt a mocsokban. Ez ilyen kölcsönös elmélkedős fürdőparti. Vagy mi.
- Ez mondjuk nem hülyeség... szerintem egy hétig is tudnék aludni... 
Ha nem kéne mindig a hátam mögé nézni, akkor talán még lenne is rá esély, de így, az átvett falkától egyelőre semmi jót nem is várok. Elképesztő önirónia lenne nyugiba lepihenni annyi időre az alfaváltás után. A válaszára csak kelletlen húzom el a számat.
- Ehh... igen, valahogy én is erre tenném a voksomat. Egyszerűbb lenne csak úgy elásni őket a hátsókertben, de akármennyire is ellenszenvesek, a falka fele ferde szemmel nézne utána. Na nem mintha nem érdemelnék meg...
Hümmögök egy sort, majd immáron tisztán, üde és, és némiképp kihisztizve hagyom el a vizet és a törölközőbe csomagolom magam.
- Egy biztos, semmi magasabb pozíciót nem fognak kapni. Megrázom a vörös sörényemet, kihúzom magam, majd össze is görnyedek.
- Még mindig nem akarom ezt az egészet... Dünnyögöm az orrom alá, mialatt a kupacot nézem, amit hoztunk.
- Váltásruhánk van itt?

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyHétf. Aug. 27, 2018 8:32 pmChero & Siri
Rá fér a teljes maradék fél falkára, hogy megfürödjünk, együnk és végre ágyba kerüljünk. Hónapoknak tűnik az idő, mikor utoljára rendes, igazi ágyban feküdtem és most már nagyon ideje lesz.
-Hogy? -kérdezek vissza, ahogy megállok két mozdulat között. A hátáról áttérek a talpára, és alaposan megmasszírozom neki, tudom, hogy szereti. Amúgy is megtenném neki, ha megkér, de most szó nélkül teszem, mintha kötelező lenne. Nem mindenkinek vagyok ilyesmire hajlandó, pláne nem mindenki előtt, de ez most egy különleges eset.
-Sosem beszélek hülyeséget -mosolyodom el, de ez már csak amolyan megerősítés. Nagyon is szoktam néha hülyeségeket beszélni, de általában el tudom hessegetni a témát, mielőtt bárkinek feltűnne, hogy megint nem értek a témához. De ha egyszer nekem nem tűnik föl akkor, hogy valamit máshogy ért a másik, mint én...
-Megérdemelnék, de a státuszod miatt egy ideig nem tehetsz semmi meggondolatlant -Chero sem hülye, csak néha kell neki egy kis emlékeztető. Sokkal értelmesebb, mint rengeteg ember vagy alvilági, akivel találkoztam, még azt is elfogadja, amilyen vagyok változtatás nélkül, kész főnyeremény. Kimászom utána és a dugót is kihúzom, ez a víz már túl koszos bármiféle használatra. Előhalászok én is egy törülközőt és megkeresem a fésűmet. A sörényem néha nagyon gubancos tud lenni.
-Helyes -bólogatok nagyban, miközben még törölgetem magam, de csak úgy nagyjából, ahhoz nekem nincs elég türelmem, hogy mindenemet egyenként megszárítsam.
-Van -hajolok le és a kezébe nyomom az övét. Erre szerencsére gondoltam, mielőtt elrángattam volna magammal.


Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Cheza Roah Sails


Cheza Roah Sails


Hozzászólások száma :
59

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyKedd Okt. 23, 2018 6:05 pm

Grey fluffy Siri-chan ©️
Túl macerásak voltak az elmúlt napok, hetek, hónapok emlékei, de mindet übereli a mai nap, meg az a címeres barom. El vagyok keseredve és valahol tartok is ettől az egésztől. Másrészről viszont a gondolat, hogy lehet most lehetne egy családunk mégis arra sarkall, hogy ne meneküljek fejvesztve.
- Tudom Siri, tudom. Bármennyire is szeretném őket cafatokra tépni, az csak elrontaná a még semmilyen kapcsolatomat a falkával. Nem akarok pusztán erővel uralkodni, ezt jegyezd meg, mint a bétám. Mert az leszel, megértetted? Holnap bejelentjük. Zárom le a dolgot átmenetileg ennyivel, majd megszárítkozva és nudizva a csempén keresek valamit, amit felvehetek.
- Ja hát ha eldugod... 
Jegyzem meg halkan, amikor a kupacból kihúzza a ruháimat. Egy melegítő alsó és egy póló, más most nem is kell.
- Nézzük meg a lányokat, aztán aludjunk egy kicsit... meg tudnék most dögleni...
Nyűglődöm nyújtózkodva, majd a buksimat vakarászom egy kicsit.
- Én kezdem az őrködést. Addig aludjatok.   Fogom kézen a bétámat és megyünk a lányokhoz. Egy kupacban fogunk aludni, mert nem vagyok benne biztos, hogy nem akarna senki sem szépen csendben végső álomba szenderíteni.

Hey, Don’t stare at my…!
Music

Vissza az elejére Go down
Siri Nathanael


Siri Nathanael


Hozzászólások száma :
29
Age :
533

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri EmptyHétf. Feb. 18, 2019 9:20 pmChero & Siri
Furcsa lesz ismét fedél alatt aludni ágyban és megint egy rendes falka része lenni. Nekem mindenképpen kelleni fog egy kis idő, hogy ismét hozzá szokjak a társasághoz és hogy a társaság is szokjon hozzám egy kicsit, de bízom benne, hogy Chero majd meg fogja oldani a bármit, mert ő erős és ő Chero. Chero bármit meg tud csinálni, még sárkányt is tud szelídíteni, még ha nem is léteznek sárkányok.  Vagy várjunk, de vannak sárkányok! Van egy olyan tündérfaj, vagy micsoda. Szóval Chero azt is meg tudja szelídíteni.
-Várd meg, hogy el is kövessék a bűnt, mielőtt büntetsz. Igyekszem majd jó Bétád lenni -bólintok neki beleegyezésem jeléül, bár itt nem volt nagy beleegyezés, egyértelmű volt, hogy elvállalom, ha Chero azt mondja. Még sosem voltam ilyen vezető szerepben, de azt hiszem meg tudok majd vele birkózni. Annyira talán nem vagyok elveszett a való élet dolgaival.
-Nem is dugtam -adom a kezébe, direkt kényelmeset szedtem neki elő, most már nem kell harcra készen állni és szeretném, ha tudna pihenni. Senkinek sem tesz jót, hogy folyton arra kell gondolnia, vajon melyik pisszenés fogja a vesztét okozni.
-A számból vetted ki a szót -értek vele egyet, ahogy én is felöltözöm, de én kisgatyát és trikót veszek magamra. Már csak ezek maradtak tiszták és épek a ruháim közül. El kell mennem venne újakat, vagy minden másnap moshatok.
-Chero, neked kéne aludnod először. Napok óta vezettél és még harcoltál is, holnap pedig szükség lesz rád. Én pihent vagyok, kezdem én -Őrködni fontos, ezt elismerem, és tudom, hogy vigyázni akar ránk, de magára is gondolnia kell. Kialvatlanul nem tud holnap semmit intézni, márpedig a holnapi nap fontos első benyomás lesz az új életünkre nézve.


Outfit l ©️ l Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

New home? - Chero & Siri Empty
TémanyitásTárgy: Re: New home? - Chero & Siri   New home? - Chero & Siri Empty

Vissza az elejére Go down
 

New home? - Chero & Siri

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Archívum :: Játékok-