Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Sing me a song - Mark & Minnie Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Sing me a song - Mark & Minnie Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Sing me a song - Mark & Minnie Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Sing me a song - Mark & Minnie Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Sing me a song - Mark & Minnie Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Sing me a song - Mark & Minnie Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Sing me a song - Mark & Minnie Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Sing me a song - Mark & Minnie Bal11Sing me a song - Mark & Minnie Kyzyp11Sing me a song - Mark & Minnie Jobb11 
Kotetsu Madoka
Sing me a song - Mark & Minnie Bal11Sing me a song - Mark & Minnie Kyzyp11Sing me a song - Mark & Minnie Jobb11 
Mutsuki Kaede
Sing me a song - Mark & Minnie Bal11Sing me a song - Mark & Minnie Kyzyp11Sing me a song - Mark & Minnie Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Sing me a song - Mark & Minnie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

Sing me a song - Mark & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Sing me a song - Mark & Minnie   Sing me a song - Mark & Minnie EmptySzomb. Nov. 11, 2017 4:39 pm
Mark & Minerva

A kávézómban vagyok egész nap, és a pörgés csak nem akar lecsillapodni, de ennek igazán örülök, mert azt jelenti hogy jó forgalmam van, ami pedig bevételt hoz, és azt a fajta örömet, amit olyankor érzek, ha valaki megdicséri a kávém. Szeretem ha az emberek élvezik azt, amit tudok nekik nyújtani, és ha ezt a kevés örömet meg tudom adni nekik, hát meg teszem.
Ma is ott sürgölődöm a kávézóban és felügyelem a munkát, és én magam is beállok a pultba, és egymás után gyártom a latte-kat és cappuchinokat, meg bármit amit kérnek.
Eléggé fárasztó egész nap ezt csinálni, így amikor végre kicsit lejjebb cseng a roham akkor tartok egy kis ebéd szünetet. Már nagyon kellett ez a szünet, és jól eső nyögéssel nyújtóztatom ki a lábaim. Kényelmes, sötétkék farmert viselek, egy egyszerű kis bokacsizmával, és felsőként világos toppot,amire egy krémszínű blúzt húztam. Hajam lazán felfogtam hogy ne zavarjon bele a munkába. A pult mögötti kis irodahelyiségben eszem, és kínlódva pillantok fel hogy mi van. Szerencsére nem baj történt, csak jött valaki hozzám. Oh igen, az énekes!
- Nagyszerű! Küldd be kérlek! - pillantok a pultos társamra és elteszem a félig megevett ebédem. Tulajdonképpen vártam már ezt a fiút, hogy jöjjön, mert programokat akarok szervezni hétvégére. Most éppen az éneklést és karaoke partyt néztem ki, és jelentkezett is egy énekes a hirdetésemre. Miért érzek akkor mégis farkasszagot? Csak nem egy fajtárs lenne? Micsoda meglepetés.
- Szia! Te lennél Mark ugye? Örvendek, én Minerva vagyok a tulajdonos, velem beszéltél telefonon is - mosolyodok el ahogy beljebb lép, és kezet is nyújtok neki. Vajon ő már kiszúrta hogy én is olyan vagyok mint ő? Meglehetősen helyes pasi el kell ismernem, de tuti hogy foglalt. Vagy a másik csapatban játszik, az ilyenek általában túl szépek hogy igazak legyenek.
- Foglalj helyet nyugodtan. A telefonban már elmondtam nagyjából mit szeretnék, és mire számíthatsz de ha azóta lettek kérdéseid akkor csak ki vele - bíztatom mosolyogva. Hallani akarom a hangját, olyan kellemes zöngéje van, és a telefonon át is megnyerőnek tűnt. Alig várom hogy halljam énekelni is!
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Mark S. Crawley


Mark S. Crawley


Hozzászólások száma :
14

Sing me a song - Mark & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sing me a song - Mark & Minnie   Sing me a song - Mark & Minnie EmptyVas. Nov. 12, 2017 10:09 pm

-Igen, igen. Szuper leszel, Haver! Tied az állás!- megigazgatom az ingem gallérját és kacsintok a tükörképemre. Nem mintha nem lenne elég bár, kávézó és bulihely New York-ban, ahol énekelhetnék, de a fenének sincs kedve napokon át állásokat keresgélni és interjúkra járni. Olyan jó lenne már az elsőt megfogni, már csak azért is, mert ez a bár közel van a jelenleg elfoglalt lakásomhoz.
Farmer és fekete ing, fekete cipő, kiengedett haj, így indulok el még pont időben, hogy odaérjek a megbeszélt találkozóra.
A kávézó, mely remélhetőleg későbbi munkahelyemül szolgál majd, igen tetszetős. Nem is rossz, egészen hangulatos. El tudom magam itt képzelni az egyik sarokban egy zongoristával vagy egy gitárossal éjszakánként, amint az iszogatókat szórakoztatjuk zenéinkkel.
A pulthoz sétálok, ahol egy helyes lányka osztogatja a kávékat a vendégeknek. Bemutatkozok és elmesélem neki mi járatban vagyok itt, ő pedig el is szalad, hogy értesítse a főnököt. Amíg várok még egyszer körbepillantok, majd amikor a mosolygós lány visszatért és engedélyt adott az irodába való belépésre, egy sóhaj után ajtót nyitok. Az orrom azonnal erős farkasszag üti meg. Hát ez kellemetlen. Vagy nem? Majd kiderül...
-Üdv. - köszönök mosolyogva, ő pedig igen barátságosan csak egy szimpla sziával köszön és máris tegez. Persze engem ez nem zavar, sőt! Örülök, ha ilyen barátságosan fogadnak egy munkahelyen. Szokatlan, de pozitív.
-Igen, én lennék. - válaszolom, arcomon végig kis mosoly ül. Nem vagyok ideges egy hangyányit sem, csak azt nem tudom, hogy ő mennyire fog örülni annak, hogy egy kóbor farkasba botlott bele. Lefogadom, hogy ő falkatag egy new yorki csapatban.
-Azt hiszem minden világos volt és nekem tökéletesen elfogadhatóak a feltételek.- újabb pozitívum, hogy tőlem vár kérdéseket. Általában egy ilyen interjún szétcincálnak hülye kérdésekkel, nemhogy még én kérdezzek.
-Esetleg azt megkérdezhetem, hogy valami öltözőféle van-e itt? - nem egy nagy zenekar fog játszani itt és én is közel lakom, de egy zug, ahová néhány cuccot bedobhatok vagy félrevonulhatok 5 percre néha, az sosem árt.
Közben persze végigfuttatom a tekintetem a nő testén, már amennyit látok belőle az asztala mögött. Igyekszem mindezt úgy megtenni, hogy ne legyen feltűnő. Szép arc, csodás szőke haj, formás... khm. Talán jobb lenne most nem erre figyelni. Ha észreveszi, hogy tetszik a külseje, akkor úgy hajít ki innen, ahogy nem szégyelli. Nekem pedig tényleg kéne ez az állás, hogy aztán foglalkozhassak az öcsém keresésével tovább....
Vissza az elejére Go down
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

Sing me a song - Mark & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sing me a song - Mark & Minnie   Sing me a song - Mark & Minnie EmptyKedd Nov. 21, 2017 10:46 pm
Mark & Minerva

Nincs már túl sok hátra a magamnak kiszabott szünetemből, amikor szólnak hogy megérkezett akire vártam. Igazából nem vártam rá, abban egyeztünk meg hogy a nap folyamán érkezik, amikor ide tud érni, mert azt mondta a telefonba hogy most költözött és tudom hogy ez sok macerával jár, hivatali dolgokkal és ha nem ember akkor faji kötelezettségei is vannak, amik elsőbbséget élveznek, mint egy munkaügyi megbeszélés. Legalábbis mi így látjuk, az emberek persze rohannak, és nekik minden a munka, hogy minél több pénzük legyen, amit aztán hülyeségekre tudnak elkölteni. Elképesztőek néha, nem értékelnek semmit az életben, még ezeket az apró kis örömöket sem, amit egy jó kávé jelent két rohanás között.
Amikor Mark megérkezik, alaposan megnézem magamnak, de igyekszem mindezt feltűnés nélkül tenni, mintha csak a munkaerőt vizslatnám, és nem azt hogy amúgy vonzónak tekintem. Sokakat látok annak, mégsem lesz semmi azon túl hogy megnézem őket. Ráadásul farkas, de nem valami erős a kisugárzás, szóval feltételezem nem olyan régóta lehet az ami. Bezzeg én már vén vagyok hozzá képest, és a nőstényem is kíváncsian méregeti az újoncot, de nincs falkaszaga. Talán még egyikhez sem csatlakozott volna?
- Remek, legalább ideértél - mosolyodom el barátságosan, és a megírt szerződésekre nézek, amiket elé is tolok majd ha mindent megbeszéltünk.
- Biztos? Lehet hogy kihagytam valamit, azért mondom hogy kérdezz nyugodtan. Bár a nagy része úgy van, ahogyan elmondtam. Nekem annyi kérésem van hogy előre add le a napokat amikor jössz, hogy tudjunk reklámozni, és ha valami közbe jön, akkor ne az utolsó pillanatban jelezd, mondjuk fellépés előtt öt perccel. Persze vannak kivételes esetek, de erre törekedjünk majd jó? - közlöm vele az elképzeléseimet és elé tolom a papírokat is, hogy nézze át.
- Azok vannak benne, amit szóban is megbeszéltünk, de azért olvasd el, nehogy félreértés legyen belőle később. Utána körbevezetlek kicsiny birodalmamban - adok neki egy ezüst színű tollat is, hogy ha helyén valónak találja akkor megerősítheti az aláírásával.
- Persze, van egy kis öltözőnk ahová te is elvonulhatsz majd, megmutatom azt is - állok fel, hogy ha mindent rendben talál, megmutatom neki a zugokat hiszen ő is itt dolgozó lesz, és nem lenne illendő eltévednie.
- Egyébiránt egy kérdést ha szabad és nem veszed személyeskedésnek: Melyik falkához fogsz csatlakozni? - kérdezem meg azt, ami fúrja az oldalam.
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Mark S. Crawley


Mark S. Crawley


Hozzászólások száma :
14

Sing me a song - Mark & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sing me a song - Mark & Minnie   Sing me a song - Mark & Minnie EmptySzer. Nov. 22, 2017 10:39 pm

Nem szoktam stresszelni emberi helyzetekben, de azért egy állásinterjú mégis csak egy olyan dolog, ami egy kicsit nyugtalanná tesz előtte való éjszakán, de amint beértem a kávézóba és megpillantottam a leendő főnököm, máris elszállt minden kételyem a beszélgetéssel kapcsolatban. Azt egyelőre nem tudtam hová tenni, hogy ő is kutyaféle, mert ez elsülhet jól is és rosszul is, de ahogyan ő is, én is próbáltam elsősorban a munkára koncentrálni. Egyelőre kifejezetten kedvesnek tűnik és emellett vonzó külseje sem elhanyagolható.
-Persze, persze, ez természetes. - engem különösen idegesít, amikor valaki az utolsó pillanatban mond le valamit, legyen szó egy fontos megbeszélésről vagy jelentéktelen találkáról, de ezt nem bírom elviselni, így én is igyekszem ezt elkerülni.
-Ja igen. Arról azt hiszem még nem beszéltünk, hogy van-e valamilyen elvárás az öltözködéssel kapcsolatban. Természetesen ing és valami normális nadrág, de színben vagy fazonban van elvárás? - jut eszembe a kérdés, mert több helyen is mondták, hogy alkalmazkodnom kell a felszolgálók színeihez, de volt olyan hely is, ahol adtak volna ruhát, ha oda mentem volna.
Közben elém kerülnek a papírok, amiket felveszek az asztalról és elkezdek átolvasgatni, természetesen miután megkaptam kérdésemre a választ. Hamar átfutom, nagyjából tényleg azok vannak benne, amiket már átbeszéltünk, így el is veszem az ezüst színű tollat és a papírok végére odafirkantok egy aláírást.
Nem gondoltam, hogy máris az enyém lesz az állás, de biztosan régóta kereshetnek énekest, ha ennyi volt az egész felvételi mizéria. Én persze ennek nagyon örülök, mert tetszik a hely és elsőre az itt dolgozók is szimpatikusnak tűnnek. Fel is állok, ahogyan Minerva is felemelkedik székéről és már fordulok is az ajtó felé, hogy nyissam előtte az ajtót, amikor feltesz még egy kérdést. Egy pillanatra lemerevedtem, nem számítottam rá, hogy ilyen hamar szóba fog kerülni ez a téma. Tudtam, hogy elkerülhetetlen, de még én vártam volna vele. Borostámat dörzsölgetve pillantottam rá, majd egyik kezemet zsebre téve, másikat az ajtókilincsre válaszoltam.
-Sajnos még nem sikerült az egyik környékbeli alfával sem beszélnem, úgyhogy még nem tudom. - nem kérdezek vissza, pedig természetesen érdekel, hogy ő melyik falka tagja, én viszont a személyes kérdéseket meghagyom egy későbbi találkozónkra.
-Remélem, hogy ez nem probléma. - a felvételemet csak nem fogja ahhoz kötni, hogy melyik falkába fogok kerülni.
Vissza az elejére Go down
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

Sing me a song - Mark & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sing me a song - Mark & Minnie   Sing me a song - Mark & Minnie EmptySzomb. Márc. 17, 2018 6:07 pm
Mark & Minerva

Nem mondom, hogy teljesen nyugodt vagyok, én is kíváncsi vagyok természetesen arra, hogy élőben milyen lesz Mark. Az önéletrajz és a beszélgetés alapján, valami lezserebb pasinak képzelem el, de persze nem vagyok tévedhetetlen. Jó embert akarok felvenni, olyat akire számíthatok, és nem csak küzdelem lesz vele egyeztetni hogy akkor mikor és hogyan.
A szavaira, miszerint ez csak természetes elmosolyodom. Ha tudná hányan gondolják máshogy és nem vagyok már mai csirke hogy mindent bevegyek amit mondanak, nem most másztam le a falvédéről, és bár meg tudom védeni magam, nem keresem a balhét, nem kifejezetten arra törekszem hogy mindenkibe belekössek. Azonban azt sem hagyom, hogy egy üresfejű szőke libának higgyenek.
- Nem olyan természetes, mint gondolod. Sajnos sok rossz tapasztalatom van már - hiszen sokszor volt már ilyen, nem egy felszolgálótól váltam már meg így.
- Nincs. Azt veszel fel amiben jól érzed magad, és nem akarom megszabni hogy mit vegyél fel. A felszolgálóknak is csak a kötény egységes de az szerintem neked nem állna jól - kuncogok fel, ahogy körbe is vezetem és megmutatom a kis öltözőnket, ahol vannak zárható szerények is.
- A szekrények zárhatóak, és úgy szoktuk hogy bepakolunk, és nap végén ki. A kulcsot nem visszük magunkkal sosem, mert így elkerülhető hogy véletlen otthon hagyjuk vagy hasonló. Amibe benne van a kulcs, az szabad - teszem hozzá, és elégedett vagyok, hiszen aláírta a szerződést, ott pihen az asztalomon. Ha visszatérünk, oda is adom neki az övét. A kis körút után ezt meg is ejtem, és visszaülök a székemre hogy aláírjam én is, és rányomjam a kis kávézóm pecsétjét. Imádom ezt használni.
- Tessék, ez a te példányod, ez pedig az enyém marad - teszem is el egy vaskos dossziéba, ahol a többiekét is tartom.
- Nem probléma, csak puszta kíváncsiság. Nekem nincs semmi bajom egyik falkával sem, csak hát jó lenne saját falkában játszani, de ha Nicolóhoz vagy Dantéhez csatlakozol, nem foglak érte kitenni. Bár szeretném persze ha Chezát választanád, de majd eldöntöd, elég felnőtt vagy hozzá - mosolyodom el, bár egy aprócska ránc talán még marad a homlokomon. Jó lenne, igen... Helyes pasi, és nálunk úgyis kevés ilyen van, de nem beszélhetem rá hogy mindenképp idejöjjön. Jajj, de rossz ez így! Beharapom a szám szélét, ahogy ezen rágódok és mikor észreveszem a kérdő tekintetét, rájövök hogy valószínűleg mondott valamit, csak lemaradtam róla.
- Bocsánat. Mi is kérdeztél? - rázom meg kicsit a fejem. Koncentrálj, Minnie, koncentrálj!
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Mark S. Crawley


Mark S. Crawley


Hozzászólások száma :
14

Sing me a song - Mark & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sing me a song - Mark & Minnie   Sing me a song - Mark & Minnie EmptyVas. Május 20, 2018 7:23 pm

Már most szimpatikus a hely és a főnök is. Nagyon reménykedem benne, hogy ez a későbbiekben is megmarad. Ha megtaláltam az öcsém, akkor szeretnék hosszabb távon a városban maradni és azt nem munkakeresgetéssel akarom tölteni.
-Na ebben egyet kell értenem. - húzom széles mosolyra én is a szám. Sosem voltam túl ügyes a konyhában, még a sajátomban is bénázok, nemhogy még ezzel is keressem a pénzem. És amúgy is, tényleg hülyén állna rajtam a kötény.
Követem a lányt és igyekszem a gondolataimat összeszedni és arra koncentrálni amit mond. Csak akkor szoktam elveszteni az ösztöneim felett az irányítást, amikor kicsit túl sokat iszom, ami most természetesen nem történt meg. Szóval képes vagyok koncentrálni a leendő főnököm szavaira, de néha csak elkószál egy-egy gondolatszál abba az irányba, hogy minden mozdulatával és minden kiejtett szavával egyre jobban tetszik a szőke farkaslány.
-Rendben, érthető. - szemügyre veszem a szekrényeket, amelyek nem túlzottan nagyok, de a célnak megfelel. Csak néhány ruhadarabot akarok majd belegyűrni.
A körbevezetés után visszatérünk az irodába és újra egymással szemben ülünk. Átfutom még egyszer a szerződést, de aztán tekintetem újra a nőé.
-Megértem, hogy egyszerűbb lenne, ha egy falkában lennénk. De nem szeretném elhamarkodni a döntést. Hamarosan azonban muszáj lesz döntenem, túl nagy az esélye, hogy kötekedőkbe botlok, így, hogy nincs falkám. -megesett már egyszer-kétszer. Egyik-másik csak szájhősködött, de volt tettre kész határőr is. A harapás nyoma még mindig sajog.
-Hát akkor, ha végeztünk... - figyelem csodás vonásait és észreveszem, hogy ő is elkalandozik gondolatai tengerén. Biztosan tele van egy főnök feje teendőkkel és tervekkel, de aztán az az édes ajakharapdálás sem kerüli el a figyelmem. Elmosolyodok, ami még szélesebbre húzódik, amikor a lány lélekben is visszatér az irodába.
-Nem lenne kedved meginni valamit, ha végeztél? - kérdem, miközben felállok a székről. Hatásszünet... - Persze, csak, hogy kicsit jobban megismerjük egymást. Jobban tudok majd alkalmazkodni, ha tudom, milyen is vagy. - és remélhetőleg nem most csesztem el a munkahelyem. Bár a szerződést már mindketten aláírtuk.
Vissza az elejére Go down
Minerva Cheney


Minerva Cheney


Hozzászólások száma :
16

Sing me a song - Mark & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sing me a song - Mark & Minnie   Sing me a song - Mark & Minnie EmptySzomb. Okt. 06, 2018 2:14 pm
Mark & Minerva

Csak remélni merem hogy szimpatikusnak talál, hiszen igyekszem nem a tipikus kontyos, miniszoknyás szigorú üzletasszony lenni, amitől nekem is hidegrázásom van. Nem ezen múlik a szimpátia szerintem, és nem is igazán használ ha valaki ennyire erőltetni akarja a fensőbbrendűséget.
A kijelentésére kicsit elnevetem magam én is. Abszurd lenne, maximum az ilyen színes, mintás kötényekben amikben grillezni szokás a filmeken. Na olyanban mondjuk el tudom képzelni. De ezt nem mondom meg neki.
- Ilyen kötényben ne is mutatkozz inkább. Bár ki tudja, lehet megugrana a vendégkör női része - kuncogok fel, és úgy teszek mint aki elképzeli őt ilyen szerelésben. Nekem se mindig esik jól, de nem bízok másra olyasmit, amit én is el tudok végezni, és mire elmondanék mindent hatszor meg is csinálom. Bár így is elkerülhetetlen hogy néha betanítsak egy egy új lányt.
- Tudom hogy nem olyan nagyok, de szerencsére nem kell benne egy komplett ruhatárat tartani és van benne akasztó is ha inget akarsz bele akasztani. Az alján egy téli csizma kényelmesen elfér - hiszen télen én is hozok be váltás cipőt és nem mokaszinban meg hótaposóban mászkálok, itt bent jó idő van mindig.
Visszaérünk a kis irodába, és letelepszem megint. A falka kérdésre csak biccentek. Ebben igaza van.
- Ez igaz. A falkák hajlamosak kötekedni egy kicsit nagyon. Mondjuk ezért is lenne jó ha Chezához jönnél mint én, de mondom nem lesz kizáró ok ha mégse. Hozzá mondjuk tudok telefonszámot adni ha szeretnéd a másik kettőhöz nem. Bár szerintem hozzájuk meg Cheza fog tudni - fűzöm hozzá, és egy kcisit elkalandozok, de visszatérek gondolatban is megrázom kicsit a fejem hogy elűzzem a gondolataim, amik nem illenek ide. Bár ahogy elnézem talán Marknak is valami hasonló járhat a fejében ha velem akar meginni valamit.
- Tulajdonképpen éppen végeztünk. Szerencsére nem egymással, de ez volt mára az utolsó pont amit el akartam intézni - mosolyodok el, ahogy egy nagy kapcsos mappába fűzöm a szerződést, ahol az összes többit is tartom. Nem lenne jó ha elveszne akár csak egyetlen papír is, bár néha nagyon nehéz őket rendben tartanom.
- Nekem nincs ellene kifogásom. Kiülhetünk ide az egyik asztalhoz is, de el is mehetünk valamerre a közelben - mosolyodom el, hiszen ismerkedni szeretek, és nekem sem lenne rossz ha némi egyéb infót is megtudnék Markról.
Make It Rain ¦¦ c.Vissza az elejére Go down
Mark S. Crawley


Mark S. Crawley


Hozzászólások száma :
14

Sing me a song - Mark & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sing me a song - Mark & Minnie   Sing me a song - Mark & Minnie EmptySzomb. Jan. 12, 2019 4:29 pm

A kötényes viccelődésre csak vigyorgok, de nem teszek rá még egy lapáttal. Nem akarom, hogy beképzeltnek tartson, és az is jó lenne, ha nem gondolná rólam, hogy nem vagyok elég magabiztos. Valahogy nem találtam a jó replikát erre. Az is átfutott az agyamon, hogy azt mondom, inkább neki kellene egy szál kötényben mászkálnia, de talán ez sem lett volna a legjobb válasz. Szóval csak hagytam, folyjon más irányba a beszélgetés.
Tovább haladva megmutatja a szekrényeket és hosszabban be is számol róla, hogy mit tudok belepakolna. Csak egy "szuper" hagyja el a számat, amit persze az eddig is helyéről leradírozhatatlan mosoly kísér.
Nem tudom megállni, hogy ne mérjem fel a nő egész alakját időnként, amikor nem oda figyel. Azt hiszem, hogy megfogtam az Isten lábát egy ilyen főnökkel. Szép is, okos is, kedves is.... Valami fekete folt biztos van?! Talán pszichopata....
Lassan aztán visszaérünk az irodába, aláírunk mindent, papírmunka intézve. Ja és igent mondott! Na neeem, még a leánykérésnél nem tartunk, de a "majdnem randi"-ba belement, szóval ezek szerint nem vagyok annyira visszataszító. Még ilyen szőrösen sem.
-Igaz is! Minek mennénk messzebbre, ha itt is ihatunk. - félmosoly, ami már lassan talán sok is lesz. Szóval moderálom az arcom, ahogyan kinyitom előtte az ajtót és előre engedem, majd félreállok, hogy zárhassa az irodát, ha akarja. Közben azon jár az eszem, hogy talán mégis máshová kellett volna menni. Hogy fog kinézni, hogy az ő saját kávézójában hívom meg valamire. Miután éppen felvett alkalmazottnak. Az meg gáz lenne, hogy a felvételem után pár percre máris dézsmálom a készletet... Ahhh....
-Melyik a kedvenc asztalod? - kérdem, ahogyan odaérünk az asztalokhoz. -Már ha van olyan. - választ avagy nem, végül mindenképp leülünk valahová, természetesen kihúzom neki a székét, majd a pultban álló szintén igen dekoratív itt dolgozó lányka el is indul felénk, hogy kikérdezze leghőbb vágyaink. Ami jelen pillanatban nekem egy kávé.
-Mesélj a falkádról. Milyen az alfa? - kérdezek, hogy valamivel elinduljon a beszélgetés, aztán úgyis jön majd egyik sztori a másik után. Remélem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Sing me a song - Mark & Minnie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sing me a song - Mark & Minnie   Sing me a song - Mark & Minnie Empty

Vissza az elejére Go down
 

Sing me a song - Mark & Minnie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Dél-Queens-