Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics

Talk to me - Caleb & Thea Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Talk to me - Caleb & Thea Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Talk to me - Caleb & Thea Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Talk to me - Caleb & Thea Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Talk to me - Caleb & Thea Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Talk to me - Caleb & Thea Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Talk to me - Caleb & Thea Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm

A hónap reagolói
Gioia Selvaggio
Talk to me - Caleb & Thea Bal11Talk to me - Caleb & Thea Kyzyp11Talk to me - Caleb & Thea Jobb11 
Kotetsu Madoka
Talk to me - Caleb & Thea Bal11Talk to me - Caleb & Thea Kyzyp11Talk to me - Caleb & Thea Jobb11 
Mutsuki Kaede
Talk to me - Caleb & Thea Bal11Talk to me - Caleb & Thea Kyzyp11Talk to me - Caleb & Thea Jobb11 
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Talk to me - Caleb & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Talk to me - Caleb & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Talk to me - Caleb & Thea   Talk to me - Caleb & Thea EmptyPént. Aug. 23, 2019 5:16 pmCaleb & Thea
Sokat dolgoztam a héten, mindenfelé rohantam, mindent elintéztem és végre nem akar az Intézet helyben összeomlani. Sok energiámba és pánikba került, mire ezt összehoztam és nagyon is elégedett vagyok vele. És végre találkozhatok Calebbel is, ahogy a legutóbb megbeszéltük.
Kellett párszor csúsztatni a dolgot, mert mindkettőnknek sűrű az élete, de sikerült összehozni és már a sarkon várom, hogy mehessünk együtt teázni. Legalábbis én teázok, ha már egy jó teaházba akar elvinni. Nem tudom, pontosan hol, ezért várom őt, hogy mehessünk.
-Szia -köszönök rá, ahogy látom közeledni, így elébe sietek. Halvány mosoly játszik ajkaim szélén, mindig örülök, ha láthatom, minőségi időért pedig különösen. Nagyon ránk fér, hogy csak beszélgessünk mindenféle figyelemelterelés nélkül, főleg a külön töltött idő után.
-Mutatod az utat? Nem tudom, merre van -nézek körbe várakozóan -Milyen napod volt? -próbálkozom egy ártatlan kérdéssel, hiszen nem akarom semmivel sem elrontani a hangulatot. Nem igazán akarom most a kényelmetlen témákat felhozni, mint Ruko, az esküvő vagy bármi hasonló.

outfitmusic
Vissza az elejére Go down
Caleb Blackarmour


Caleb Blackarmour


Hozzászólások száma :
36

Talk to me - Caleb & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Talk to me - Caleb & Thea   Talk to me - Caleb & Thea EmptySzomb. Aug. 24, 2019 6:16 pm

Egy őrjárat, egy rajtaütés, egy edzésnap, ifjonc tréning, plusz néhány rettentő izgalmas dolog, amit szívesen kihagytam volna. És egy újabb hét telt el.
Természetesen én képes lettem volna rá, hogy szakítsak időt az én egyetlen parabataiomra, de persze mindig épp úgy, amikor neki nem volt jó. Még mindig nehéz elfogadnom legbelül, hogy az intézet és az az állat Ruko előttem áll a sorban.
Jó, jó, tudom, hogy az életét is adná értem, de amikor épp nincs életveszély, akkor egy kicsit megváltozik a sorrend. De nem hibáztatom őt. Nagy rajta a nyomás és éppen ezért, akármit is érzek legbelül, én akarok az utolsó lenni, aki rossz érzéseket támaszt benne. Sosem bántanám, még szavakkal sem. Csak az a nyamvadt Ruko ne lenne...
-Szia! - ahogy meglátom a szám máris felfelé ívelő görbe alakját veszi fel. Egyszerűen boldoggá tesz, ha láthatom. És most egészen kiegyensúlyozottnak és jókedvűnek látszik. Ennek kifejezetten örülök.
Megölelem, ahogy odaérek hozzá és egy puszit is nyomok a homlokára.
-Persze, erre. - félig elengedem, de jobb kezem vállán hagyom és így indulunk el a teaház felé, ahová már jó néhány napja tervezünk ellátogatni.
-Lusta. - válaszolom kérdésére, és egy vigyorral pillantok rá. -Mostanában mindig korán keltem, kellett már egy punnyadós délelőtt. Aztán elintéztem egy-két jelentést és most itt vagyok. Neked hogy telt? Szörnyű meleg lett most, nem? -pár napig esős volt, aztán elkezdett felmelegedni és tegnap óta valami borzasztó hőség van nap közben. Utálom.
-Szóval akkor ma már nincs dolgod, ugye? - mondta ugyan, de a biztonság kedvéért rákérdezek még egyszer. Na nem mintha egész éjszakás dínomdánomot terveznék, de azért jobb úgy együtt lenni, ha nem kell az órát kuksolni állandóan, hogy mikor kell visszamenni.
-Örülök, hogy végre össze tudtuk ezt hozni. -boldog mosollyal pillantok rá újra és magamhoz szorítom egy pillanatra, közben pedig egy bal kanyart veszünk, majd pár méter után egy jobbost. Kevésbé forgalmas kis utcákon haladunk a házak között. Ne kérdezze senki, hogyan akadtam rá arra a góth teaházra. Jól eldugták...
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Talk to me - Caleb & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Talk to me - Caleb & Thea   Talk to me - Caleb & Thea EmptyHétf. Okt. 21, 2019 9:15 pmCaleb & Thea
Ma egy kivételes nap van, amikor végre minden feladat el van végezve, mind a ketten ráérünk és még én is élhetően érzem magam. Nem tökéletes, sosem lesz az, de nem is borzalmasan rossz, ami most pont elég. Egyszer majd remélhetőleg fel tudom dolgozni a problémáimat és nem keserítem meg vele mások és a saját életemet is, még ha nem is mostanság lesz az. Már így is haladok, de még messze van a vége. De visszakaptam Calebet! Másnak nincs olyan szerencséje, hogy a traumája tárgya még sem történt meg. Mondjuk ez nem vonja vissza a trauma tényét, szóval én sem gyógyultam meg rögtön ettől, de mégis segít egy kicsit. Hogy mégsem halt meg miattam a parabatai-om.
Amint észreveszem, oda is sietek hozzá és már hamarosan meg is indulunk a teázó irányába. Senki másra nem tudom csak úgy rábízni magam, talán csak Rukora, hogy ismeretlenül vagy felkészületlenül hagyjam vezetni magam. A bármikor ránk ugarhat valaki a sikátorból érzését nem tudom kizárni, de olyan gyorsan hessegetem el, amennyire tudom. Egyedül is meg tudom magam védeni, és most ketten vagyunk, nem is akárkivel, rendben leszek.
-Jól tetted, kijárt már. Nekem egy Klávé küldöttet kellett elintéznem egyedül, szerencsére egy normálisabbat kaptunk, nem kellett Rukot hívnom hozzá. Meg összeállítottam a járőrözési rendet és takarítottam kicsit -sorolom fel a mai teendőimet. Egészen sokat csináltam ahhoz képest, hogy ma elvileg pihenős napot kellett volna nekem is tartani. A Klávé küldött így is elég sok időmet és energiámat elvitte, szóval jól fog jönni a kikapcsolódás.
-Szerintem nincs meleg, de nyáron is feketében járok -jegyzem meg, igazából nekem sosincs melegem, akármennyire is tombol a nyár odakint.
-Hacsak nem dől össze az Intézet vagy nyílik meg a Pokol, nincs -erősítem meg, direkt úgy intéztem, hogy ne legyen már semmilyen más hivatalos dolgom. Persze mindig van valami ad hoc dolog, amit azonnal meg kell oldani, mert nem várhat egy percet sem valamiért, de elvileg azt Ruko ma intézi.
-Én is nagyon, máskülönben túldolgoznám magam. Veled sem tudtam már egy ideje rendesen leülni beszélgetni -Minden másra muszáj vagyok időt szakítani, így viszont más szintén fontos, de nem feltétlenül sürgős dolgok lesznek elhalasztva, mint például időt tölteni a parabatai-ommal. Nagyon is hiányoltam már a társaságát.

outfitmusic
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Talk to me - Caleb & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Talk to me - Caleb & Thea   Talk to me - Caleb & Thea Empty

Vissza az elejére Go down
 

Talk to me - Caleb & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Manhattan-