Árnyvadászok

Hasznos dolog a megpróbáltatás, mert olyan, mint a mérges vipera: fogában drága gyógyszert rejteget
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest News
2019
Május
10.
Kikerült egy új Rangfoglaló Olvass tovább >>
2019
Aug
26.
Új moderátort kaptunk! Olvass tovább >>
2019
Okt
13.
Megújult külsővel és belsővel megyünk tovább! Olvass tovább >>
Chatbox
Staff members
Oldalunk

Latest topics
Watchtower of the West - Reishi & Thea Emptyby Angoulêma Blanc
Pént. Ápr. 24, 2020 1:05 pm

Watchtower of the West - Reishi & Thea Emptyby Nadragulya
Pént. Ápr. 24, 2020 11:26 am

Watchtower of the West - Reishi & Thea Emptyby Kurosawa Haru
Csüt. Ápr. 09, 2020 4:58 pm

Watchtower of the West - Reishi & Thea Emptyby Zyra Rockwood
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:48 am

Watchtower of the West - Reishi & Thea Emptyby Nova Nightingale
Csüt. Ápr. 09, 2020 12:26 am

Watchtower of the West - Reishi & Thea Emptyby Chantal O'Connor
Szer. Ápr. 08, 2020 11:37 pm

Watchtower of the West - Reishi & Thea Emptyby Sybil Cassie Kane
Szer. Ápr. 08, 2020 11:07 pm


A hónap reagolói
Statisztika
Szószámláló

This free script provided by JavaScript Kit

Music box

Share
 

 Watchtower of the West - Reishi & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyVas. Márc. 19, 2017 7:13 pm

Reishi & Thea

Valahogy… Jó érzés egy kicsit olyan normális dolgokat csinálni, mint az őrjáratozás. Nagyon sokáig csináltam ezt, már az előtt is, hogy New Yorkba jöttem, de le kellett vele állnom, amikor kineveztek engem és a vőlegényemet az Intézet élére alig néhány hónapja. Valahogy túl sok dolgom lett, ahogy próbáltam rájönni, mit mivel és hogyan csináljak, hogy ne zuhanjon össze az egész Intézet, miután átvettük. Pedig ezek az éjszakai "séták" mindig is megnyugtattak, még úgy is, hogy szinte minden este volt valami akció. Talán pont azért, nem tudom. A legtöbbször a parabatai-ommal vagy a vőlegényemmel megyek őrjáratozni, de mostanság ezeket az alkalmakat használom ki, hogy egyenként megismerjem valamennyire az Intézet árnyvadászait.
Ma estére az egyik idősebb nephilimet osztottam be magam mellé, hogy valamit megtudjak róla a nevén és a korán kívül. Próbálom mind a fiatalabb, mint az idősebb árnyvadászokat magam mellé állítani, és megnyerni magamnak őket, de a nálam idősebbeknek kevésbé tetszik, hogy Rukoval ennyire mások vagyunk és ilyen elfogadóak vagyunk a mássággal szemben. Például egyenesen unszolni szoktam a Lightwood fiút, hogy amikor nincs dolga, nyugodtan menjen találkozni Magnussal, vagy rendszeresen bátorítom a Namikaze lányt, hogy ne foglalkozzon a szüleivel. Tudom, hogy a Namikaze házaspár köztiszteletben álló vadászok, ezért nem megyek nyíltan ellenük, de nagyon nem tetszik, ahogy a gyerekeikkel bánnak. Sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni, ha nem akarok egy komplett generációnyi nephilimet magam ellen, márpedig azt nem engedhetem meg magamnak, hogy támogatók nélkül maradjak.
Türelmesen várom a ma esti társamat a bejárat mellett, felfegyverkezve és felkészülten. A nappali cuccaimhoz képest ijesztően nézek ki, sokkal erősebb a sminkem és a ruháim is sokkal inkább azt a stílust követik, amit szívesebben hordanék, ha nem kéne felelősségteljesen kinéznem. A szoknyám kihívóan rövid, de alatta sok réteg szakadt és lyukacsos harisnya takar, hogy ne fázzak. Lábaimon vastag bakancs, hogy azok bírják a strapát, combomon dobókés tartó, benne a kések gondosan elrejtve szem elől. Most egy egyszerű fekete neccblúz alá vettem a fűzőmet, hogy nem akadjon össze a motoros bőrkabátommal, amit a tetejére dobtam. És persze mindenen tüskék, láncok és kések lógnak.

Outfit: Link » @ «Music: Link
It's never easy to talk about our deepest fears
Vissza az elejére Go down
Namikaze Reishi


Namikaze Reishi


Hozzászólások száma :
35

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptySzomb. Márc. 25, 2017 11:45 pm

A New Yorki intézet egészen más mint a miénk, és a nagy háború után ide rendeltek minket családostól, hogy segítsünk egymásnak talpra állni. Az árnyvadászok között van egyfajta sajátos együttműködés, és ennek a reprezentatív példája vagyunk mi is, hogy családostól ide jöttünk. Az intézet vezetői hagyományosan mindig egy házaspár, és éppen ezért meglepő hogy itt nem. Ők még nem azok, és mégis ilyen pozícióba kerültek. Meglepett, de tetszik is, valahol talán egy kis változást jelenthet, és én szeretem a változásokat.
Ma este pedig Theával kerültem párba az őrjáraton, de nem igazán aggódom, nincs miért hiszen remekül fenntartom az erős árnyvadász énem, de mivel estére egy kicsit kommunikatívabb társ illene, ezért nem én fogok menni, hanem Reishi.
~ Biztos menni fog? Mármint nem baj hogy ezúttal neked kell a kicsit hivatalosabb szerepet is vinni? Mégis csak egy őrjárat.
~ Tudom hogy az, de ne aggódj, meg fogom oldani.
~ Rendben. Köszönöm, Rei.
Miután a megbeszélés megtörtént, felkészülök az esti kirándulásra. Talpig feketébe és szürkébe öltözöm, a legpraktikusabb színek ilyenkor, kevésbé látszik meg rajtuk a vér. Persze a démonvér más eset, de ha szerencsénk van az nem kerül ránk. Vastag talpú egyszerű fekete bakancsot veszek mellé és késznek nyilvánítom magam. Felfegyverkezek szeráfpengékkel, és a megadott találkozási pont felé indulok. Átadom a helyet Reishinek, aki az egyetlen, aki végül bele tudott illeszkedni ebbe a névbe. Lesétálok a lépcsőn és megállok a nővel szemben, apró mosollyal.
- Jó estét, Thea. Nos, én elkészültem, indulhatunk? Várnak minket a démonok - mosolyodom el halványan ahogy a bejárati ajtó felé indulok, hogy őrjáratozzunk.
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptySzomb. Ápr. 08, 2017 11:13 pm

Reishi & Thea

Lesz egy nyugis éjszakám és ennek annyira tudok örülni. Rengeteg dolgom volt az utóbbi időben, újra kell építeni az árnyvadászok társadalmát, segíteni az alvilágiaknak megtalálni magukat, és a tündérek… Minden jószándékom ellenére tartok tőlük, nagyon megsértette őket a Klávé vádaskodása és hiába próbál Magnus közbenjárni, bármikor fellázadhatnak bármilyen apró dologra, és valljuk be, akkor mi maradnánk alul. Azon dolgozunk, hogy megerősítsük magunkat, és közel sem tartunk még a végénél, a tündérek viszont rengetegen vannak és képesek a varázslásra. Ha ellenünk fordulnának, esélyünk sem lenne. Valahogyan ezt az ellentétet is fel kell oldanunk, mielőtt túl késő lenne.
De most egyszerre csak egyvalamivel foglalkozzunk, mert nem tesz jót nekem, ha túl sok minden jár a fejemben, még a végén nem jó felé terelődnek a gondolataim és azt nem akarom. Elkészülök végül, elbúcsúzom Rukotól és Calebtől, majd megvárom Reishit a kapuban. Az utolsó simításokat végzem, amikor megjelenik és köszön. Valahogy rám nem ragad át a mosolya, de vele legalább nem érzem magam annyira feszélyezetten. Már csak a húga miatt sem, tudom, mit tesznek egymásért és ha vele olyan jól bánik, akkor másokkal sem lehet annyira rossz.
-Konbanwa, mehetünk -Nyitom ki a kaput és már lépek is ki rajta, hogy meginduljak a hűvös éjszakába. -Staten Islanden fogunk ma végigmenni elsődlegesen, a klánvezért már értesítettem, tehát velük nem lesz gond -Vezetem a metró felé, mert az lesz a leggyorsabb út és már azt tervezgetem, milyen útvonalon fogunk menni a szigeten belül. Nem vagyok túl beszédes nagyjából senkivel, ha nem muszáj, így nem várok túl sok kommunikációt, hacsak nem fog Namikaze-san kezdeményezni.

Outfit: Link » @ «Music: Link
It's never easy to talk about our deepest fears
Vissza az elejére Go down
Namikaze Reishi


Namikaze Reishi


Hozzászólások száma :
35

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyPént. Május 05, 2017 10:01 pmThea & Reishi
Az éjszakai őrjáratra készülve gondolom végig a mai napot, és azt is hogy komolyan el kell majd beszélgetnem a szüleimmel a napokban mert bár nem tartották fontosnak hogy tudjak róla, de mégis tudom hogy megint jól lehordták Narát. Az intézetben több fül van mintsem gondolnák és kezd ebből nagyon elegem lenni. Egészen eddig nem lépték túl a határt de látom Narán hogy egyre nehezebben bírja és nem is akarjuk ezt rákényszeríteni, főleg Shiro nem. Véget kell vetnünk a dolgoknak, még akkor is ha ez drasztikusnak tűnhet és ha kell elmegyek az intézet vezetőihez is.
Ezért is jön pont kapóra hogy Dorotheával kerültem párba ma éjjel, legalább meg tudom miféle nő. Sok mindent lehet hallani az intézetben róla és a vőlegényéről is, de a többség jó véleménnyel van és haladó szellemiségűnek tartja őket.
Meg is pillantom a nőt ahogy találkozunk és természetesen Ruriko hangot ad a véleményének.
~ Micsoda stílusa van.... - szinte látom is a rajongó szemeit ahogy nézi, de meg kell hagyni igaza van. Tudja mi az a goth divat. elismerően pillantok végig rajta.
- Lenyűgöző a szerelésed ha nem veszed tolakodásnak az ilyen megjegyzést - tolmácsolok Ruri véleményét kissé civilizált formában és elindulok mellette a sziget felé, hiszen ma Staten Island a cél, Kaname klánjának otthona, és úgy hallottam igazi üzletember egy vámpír.
- Az remek. Nem lenne valami jó egy konfliktus pont velük. Szerencsés hogy Staten Island és Manhattan is viszonylag normális vezetőknek ad otthont - sóhajtok fel, mert azért hallottam ezt azt mióta idejöttem a nagy háború után. Elég kalandos volt itt az élet, még Valentine előtt is.

 


notes: megjegyzés idee
 • •
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyHétf. Május 15, 2017 5:47 pm

Reishi & Thea

Na, elég lesz Thea, nem fog megenni, csak mert idősebb nálad egy kicsivel, komolyan, állíts le magad. Nem vagyok különösebben ideges amúgy, de rendszeresen le kell magamat állítanom a gondolat közben, mielőtt késő lesz és megint bepánikolok a semmin. Megtörtént már, hogy véget ért egy pánik roham és öt perccel később jött a következő, mert eszembe jutott, hogy mit gondolna Caleb rólam, ha látná, megint az életemet féltettem az Intézet közepén a semmiért. Hülyeség, tudom, de nem tudok az agyamnak parancsolni. A bókra hátrapillantok az arcára és megnézem magamnak. Valahogy nehezen tudom elhinni, hogy valaki engem megdicsérjen, aki nem a vőlegényem vagy a parabatai-om, de ők elfogultak.
-Nem veszem, csak a vőlegényem meg ne hallja. Elég féltékeny típus tud lenni -mosolyodom el végül, úgy tűnik, komolyan gondolja és nem csak ugrat. A figyelmeztetés meg csak félig komoly, mert Ruko tényleg féltő, de nem támad meg senkit, amíg nem mozdul rám komolyan az illető. Megindulok a metró megálló felé, az lesz a leggyorsabb, nincs most kedvem kocsit lopni, taxizni meg túl feltűnő lenne az esetünkben és nem akarok semmilyen pletykát vagy rosszalló pillantást. Azokat nehezen bírom.
-Ismerem Kanamét és nagyjából megegyeztem vele szóban, hogy amíg nem okozunk neki galibát, addig nyugodtan csinálhatjuk, amit muszáj. Elég rendes volt tőle. Igen, tudok neki örülni, hogy normális vezetők vannak éppen hatalmon a városban, legalábbis a legtöbbel könnyű szót érteni. De mindig lesznek kivételek -Sokan emlékszünk még a Brooklyni alfára, akit nem régen váltottak le. Az egész Klávé tudta, hogy milyen, de mivel nem okozott különösebb galibát és nem öldösött halomra senkit, valamint volt sokkal fontosabb dolgunk is, hagytuk élni. De megkönnyebbültem, amikor a bálon láttam az új jelentkezőt a posztra, sokkal normálisabbnak tűnt, mint a régi, de még nem ismerem. Nála is tennem kéne egy látogatást.
-Elsődlegesen démonokra megyünk majd, de ha valami kirívó rendbontás lesz, akkor is cselekszünk. A szokásos -próbálkozom valami olyasmit mondani, amit egy vérbeli Intézetvezető mondana, de lássuk be, ebben még tapasztalatlan vagyok. Hosszabb szünet után szólalok meg ismét, amikor kicsit kevesebb mondén ücsörög körülöttünk a metrón.
-Hogy bírja a húgod a szüleiteket? Tudom, hogy milyenek, én sem bírnám hosszútávon -Tulajdonképpen nem is bírtam, azért lettem olyan, amilyen.

Outfit: Link » @ «Music: Link
It's never easy to talk about our deepest fears
Vissza az elejére Go down
Namikaze Reishi


Namikaze Reishi


Hozzászólások száma :
35

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyHétf. Jún. 12, 2017 8:35 pmThea & Reishi
Igyekszem nem túlzásba esni hiszen tudom hogy most gyakorlatilag Suzut helyettesítem, de egyszerűen egyetértek Rurival és szerintem is jó a szerelése amit kicsit kultúráltabban közlök is, mint ő tenné. A válasza mosolyra késztet, hiszen Rukoról is hallani mindenfélét, de többnyire durvább sztorikat annál, mintsem hogy féltékeny lenne.
- Masashi sanról sok mindent lehet hallani, de ez nincs közöttük, mindenesetre majd óvatos leszek ha a közelben van - válaszolom, ahogy követem a metró felé. Logikus választás, a mondének nem látnak minket, és nem keltünk feltűnést. Bár én azon kevesek közé tartozom akinek van saját járgánya, méghozzá egy motor, de csak egyszerű emberi szerkezet, nem vámpírok által felturbózott démon energiás. Az azt hiszem a Herondale fiú mániája. Mesélték hogy lopott el ilyen járművet és vakmerően száguldott vele az éjszakában.
A metró út eseménytelen, és unalmas, a szigetre lépve nézek körbe igazán, nem jártam túl gyakran még ezen a helyen, csak többnyire nappal és futólag, áthaladva a városon. A megjegyzésekkel egyet tudok érteni.
- Igen valóban józan vezető, és kezdem azt hinni, hogy kincs az ilyesmi. Na meg ott van a Brooklyni új arc, jóhíre van egyenlőre, nem olyan mint az előző - mosolyodok el, hiszen megvannak a forrásaim, és Nara is sokszor mesél híreket, amiket nem éppen legális úton módon szedett össze. Mégis meg lehet tudni.
- Rendben, akkor csak a szokásos, de remélem eseménytelen esténk lesz, nem vágyom a harc hevére - hiszen az nem én vagyok, de ha kell örömmel átadom a helyem Kazunak aki megold bármit. Nem tudom meddig menne el, szóval nem igazán akarom ezt az estét harccal zárni.
A következő kérdésére felsóhajtok, na ez nem egyszerű téma, és láthatja az arcomon is az érzelmeim hullámzását.
- Hát... ez nem egyszerű téma, és igazából később akartam csak felhozni neked, de... ha már szóba került akkor vágjunk bele... - sóhajtok fel, ahogy menet közben felszaladok egy háztetőre, hogy onnan nézzek körül, és ha mellém ér, akkor szólalok meg újra.
- Nagyon nehezen, és én még nehezebben. Nem bírom ki, hogy bántják a húgomat olyasmiért ami nem is az ő hibája. Nem untatlak a családi belviszályokkal de igazságtalanul bánnak vele. El akartam menni hozzád hogy te és Ruko-san mint az intézet vezetői, helyezzétek át a szüleinket, vagy találjatok ki valamit de.... nem tudom, nem akartam gyengének mutatkozni hogy nem bírok el a családom bajaival - szólalok meg ahogy elindulunk kényelmes tempóban, egyenlőre feltűnést kerülően, mert nem a baj keverés a cél.
- De rájöttem hogy ez már túl nőtt rajtam... Mindennél jobban szeretem a húgomat, és nagyon mérges vagyok a szüleinkre hogy ezt teszik vele - komorodik el a pillantásom, és a haragom egy hulláma eléri még Kazut is aki megmoccan. Megroppantom a nyakam, ez jellegzetesen az ő gesztusa szokott lenni.notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyCsüt. Júl. 06, 2017 11:51 am

Reishi & Thea

Talán nem lesz olyan rossz ez a kis kirándulás az éjszakában, talán még eredménye is lesz. Majd meglátjuk. Minden esetre, most találkoznom kell Reishivel, mert ma vele leszek párban.
-Nem ismerik őt igazán. Én is hallottam a pletykákat róla, de az csak a felszín. Kevés embert szeret és azokat megválogatja, ezért ritkán féltékeny, de akkor nagyon. -Van egy olyan érzésem, hogy Calebre is féltékenykedne, ha Caleb nem lenne a parabatai-om és nem lehetne közöttünk romantikus kapcsolat. Még így is vannak konfliktusok.
A metrót választom a kocsilopás helyett, mert sokkal gyorsabb és nem kell aggódnom a forgalom miatt. és így mégiscsak kényelmesebb.
-Könnyű vele beszélni és ezt értékelem benne. Ha jól emlékszem di Canio-nak hívják az új broolyni alfát és rendesen megküzdött a helyért. Azt hiszem hallottál már a régi ottani alfáról rémtörténeteket. Szegény falkát sajnáltam, de nem tehettünk semmit, mert szabályt nem szegtek -Szívesen tettem volna valamit a falkáért, de nem állt módomban semmi. Még a Klávénál is jártam az üggyel, de leintettek, hogy amíg nincs szabálysértés, nem tehetünk semmit, akármilyen kegyetlen is. Borzalmas volt.
-Én sem különösebben -Bár legalább lenne, ami eltereli a figyelmem és leköti egy kicsit az energiáimat. Aztán rákérdezek a húgára, mert szeretném tudni, mennyire rossza a helyzet. Ha már alám tartoznak, akkor szeretnék gondoskodni róluk, amennyire csak lehet és tudom, milyenek a szüleik. Követem fel a háztetőre, ahol a kíváncsi fülek nem hallanak minket.
-Megértem a helyzeted és nem leszel attól gyenge, mert nem tudod egyedül megoldani. Láttam jeleket, hogyan bánnak veletek, de nem szólhattam bele, amíg nem tesz valaki panaszt. És mivel az idősebbek szerint ez megfelelő nevelési mód, mások sem panaszkodtak rájuk. De ha ez a kívánságod, igyekszem majd valamit tenni, de nem vagyok mindenható. Köztiszteletben álló árnyvadász házaspár, akiknek nincs semmi hibájuk, tehát nem feddhetem meg őket és nem toloncolhatom őket máshoz a Klávé engedélye nélkül. Nem akarlak hiú ábrándokkal kecsegtetni, de megteszem amit tudok. Ha más nem, úgy alakítom majd a húgod beosztását, hogy ne tudjon a szüleitekkel találkozni, de ez a legkevesebb -Nem szoktam ennyire beszédes lenni kvázi idegenekkel, de ez az eset nagyon felhúzott. Nem tűröm, hogy szülők rosszul bánjanak a gyerekeikkel, ahogyan velem is tették. Egyszerűen nem.

Outfit: Link » @ «Music: Link
It's never easy to talk about our deepest fears
Vissza az elejére Go down
Namikaze Reishi


Namikaze Reishi


Hozzászólások száma :
35

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyVas. Júl. 09, 2017 5:57 pmThea & Reishi
Az őrjárat nem tűnik rossznak Theával, legalább megismerkedek vele, mert elég jó hírük van az emberek körében, a Klávé véleménye meg nem érdekel, akadjon csak a torkukon, a tököm tele van velük, és azzal hogy amikor kellene, sosem tesznek semmit, és nem látnak a szemüktől. Igen, a szüleim sem jobbak, és nehezen állom meg hogy ne szoruljon ökölbe a kezem.
~ Rei, kérlek ne húzd fel magad, nem tudunk ezen változtatni, hiába is szeretnénk...
~ Tudom, de akkor sem bírom elviselni ezt, és néha kiakadhatok én is nem?
~ Inkább te akadj ki mint Kazu az igaz..
Thea hangja ránt vissza a valóságba, és elmosolyodom. Minket ázsiaiakat mindig is fura póknak tartottak, és nem lep meg hogy a vőlegényét sem tekintik kivételnek.
- Masashi-san ádáz harcos hírében áll, de biztos vagyok benne hogy nem csupán ennyi, akkor aligha lenne ilyen bájos menyasszonya, mint te - bókolok neki, hiszen ez az én asztalom, de csak könnyű csevegés, soha nem hajtanék rá más nőjére, pláne egy ilyen emberéére nem. Könnyű, rugalmas léptekkel jutunk el a metróig, és legközelebb csak Staten Islandon jövünk fel ismét a felszínre, a mondén ellenőröket könnyűszerrel kikerülve. Felugrom egy ház tetőre, ahol nyugodtan beszélgethetünk.
- Hallottam, és nem túl hízelgő dolgokat. Azt mesélték a régi alfa beleőrült a korába és a hatalmába, mert nem használta ki, és egyszerűen megváltás volt az új alfa di Canio érkezése - értek egyet, Narának hála jól értesült vagyok az alvilági dolgokról, még ha nem is látszik rajtam hogy foglalkozom ilyesmikkel. Többnyire nem túl legális úton szerzett infók ezek így nem is reklámozom hogy honnan vannak. Még a végén megszólnának érte, de úgy őszintén hol érdekel ez engem?
~ Na, azért a hírnév fontos...
~ Úgy érted neked az, mert hogy engem sehol nem érdekel...
~ Tudod hogy értettem!
A nyugodt éjszakának örülnénk de kétlen hogy az lenne, sosem az, én valahogy mindig harcra kényszerülök a démonokkal, mintha csak Kazut akarnák folyton orrba fricskázni. Ami nem tesz jót az önuralmunknak egy kicsit sem.
Felsóhajtok ahogy szóba kerül a családunk, és hogy Narával mennyire rosszul bánnak, velünk meg sehogy nem bántak igazán, nekik csak a név a fontos, és hogy vigyem tovább, de nem. Nem fogom megadni nekik ezt az örömöt, úgy fognak meghalni hogy egy szem nem sok, annyi unokájuk sem!
- Velem még csak-csak jól bánnak, mivel én vagyok a szemük fénye, az örökös de Narát nem veszik sokba, pedig nagyon remek lány, és részben miattam lett ilyen kis lázadó mint amilyen most. Igazán nem bajkeverő jellem, de nincs más választása, ha nem akarja teljesen elnyomni önmagát és beletörni a családba - válaszolok, hiszen nagyon is haragra lobbant hogy mit művelnek, de nem bánthatom őket, mert azzal is csak mi szívjuk meg.
- Egyszerűbb lenne hazaküldeni őket. Abban tudok segíteni hogy a Klávé is belássa itt már elegen vannak és elég ha mi képviseljük a családot, ők tehetik a dolgukat máshol. Egyetlen tollvonással tönkre tehetném a családot, de Nara miatt mégsem tehetem, és egy helyben vergődünk - teszem hozzá ahogy elindulunk lassan egy másik ház tetejére lépve át könnyedén. Sosem könnyű erről beszélni, és nem lesz könnyebb sem.notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyVas. Aug. 13, 2017 3:02 pm

Reishi & Thea

Hagyom lankadni egy kicsit a figyelmem, mielőtt beérnénk Staten Islandra, addig nem kell annyira résen lennem és kevesebb bennem a feszültség addig is. Ma is lesznek gondjaim az alvással, de mindig vannak, szóval ez már szinte normális. Zavaró, hogy a betegségem már szinte normális, pedig nem kéne az legyen.
-Nem ő választott engem és én sem őt. Jól megvagyunk együtt, de a Klávé kényszerített össze minket -sóhajtok, hiszen ez most életem tragédiája. Lehetne rosszabb is, de attól még nem örülök neki. Elfordítom a tekintetem a cipőmre, ritkán nézek emberek szemébe, hátha akkor nem vesznek észre és ez különösen igaz, ha bókolnak nekem. Nem szoktam hozzá, hiszen az én agyamban még a bók is a rossz szándék jele, hiába próbálom meggyőzni magam az ellenkezőjéről.
-Pontosan. Nem hallottam még véleményeket róla a régi falka tagjaitól, de nem jöttek panaszok szóval annyira nem lehet rossz -Legalábbis reménykedem, mert minél könnyebb szót érteni az alvilágiak vezetőivel, annál könnyebb az én dolgom is.
-Megértem, jobban is, mint gondolnád. Narao talán balhés, de azt észrevettem, hogy parancs vagy feladat ellen sosem lázadt, tehát inkább békén hagytam. Már tudom, hogy jobb is így -Nem tetszik, hogy ilyen jó árnyvadásoknak ilyen nehéz életük legyen, mert az ő szüleik is borzalmasak. De megformálódott bennem az elhatározás.
-Rendben. Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy áthelyeztessem a szüleidet. Nem tudom, hogy sikerül-e, de megpróbálom -Legalább ezt megígérhetem nekik, hogy az életük egy kicsit jobb legyen. Nekik talán tudok segíteni, ha már magamnak nem tudok.

Outfit: Link » @ «Music: Link
It's never easy to talk about our deepest fears
Vissza az elejére Go down
Namikaze Reishi


Namikaze Reishi


Hozzászólások száma :
35

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyPént. Aug. 18, 2017 2:01 pmThea & Reishi
Staten Island nem kínál jelenleg semmiféle izgalmat, és démon tevékenységet sem jelez a magammal hozott szenzor. Lehet hogy mázlink lesz, és tényleg nyugodt éjjelünk lesz, ki tudja. Nem bánnám, mert mostanában kifogtam pár húzós őrjáratot is, és nem vagyok odáig meg vissza a lehetőségtől hogy átadjam a helyem Kazunak, aki messze a leghatékonyabb közülünk.
- Oh, kényszer házasság. Sajnálom hogy így alakult, de öröm az ürömben hogy legalább megértitek egymást - mosolyodom el, de együtt tudok vele érezni. Én is azt hallgatom hogy illene már megnősülnöm, és tovább vinni a családunk nevét, de arra várhatnak! Én aztán nem veszek el semmiféle árnyvadász nőt, és nem fogom hagyni hogy akár egy is gyereket szüljön nekem.
- Engem is folyton szekál anyám hogy ideje lenne már scaládot alapítva, szerinte el is vagyok késbe és már legalább egy öt meg három éves gyereknek kéne a lábaim körül futkároznia - jegyzem meg, kissé összepréselt ajkakkal, mert érezhetően ellenérzéseim vannak a terv ellen. Nekem nem való gyerek, egyikünknek sem. Suzu még talán tudna vele mit kezdeni és Ruri de nem lenne túl jó helyzet, szóval...
- Én hallottam egyet s mást. Azt mesélik hogy nagy forma a tag, mert megjelent a falka területén a sajátjaival és közölte hogy: einstand. Aztán legyőzte az előző alfát és a helyiek majdnem hogy meg is köszönték neki - hiszen valami ilyesmit hallottam Naraotól aki szorgos kis méhecske módon gyűjti az alvilági pletykákat. Mondjuk én is, csak én másféle metódussal mint ő.
- Köszönöm. Jobb ez így, és Nara sosem szegülne ellen a parancsoknak és feladatoknak, egyedül a szüleink ellen megy kézzel lábbal szembe, de azt hiszem érthető is ezek után. Remek árnyvadász csak egyszerűen... nincs akiben megbízzon igazán - én nem számítok, mert a bátyja vagyok, és a barátja is, de nem olyan igazi barát, akit nagyon szeretnék mellette látni.
- Igazán hálás lennék érte. Persze, segítek amiben csak tudok, mert ez így démonok nélkül is pokoli helyzet és nem akarom Narát még jobban szenvedni látni, és nem szívesen lépnék közbe durvábban - hiszen van elég minden, amivel úgymond felnyomhatnám a szüleimet, és alapos kivizsgálást sózhatnék a nyakukba, de mégis csak a szüleim és nem akarom megtenni, csak ha végképp nem lenne más választásom. Elég jó nevű árnyvadász vagyok ahhoz, hogy adjanak a szavamra.notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptySzomb. Szept. 16, 2017 6:54 pm

Reishi & Thea

Szerencsére nyugodalmas az éjszaka, nem akarok különösebben semmiféle balhét. Utána általában követi a érzés, amit legszívesebben elkerülnék messzire, még akkor is, ha a legkisebb rossz érzésre ez jelentkezik. Életem megkeserítője, a páni félelem.
-Sokat segít igen, de mindketten elég szabad szelleműek vagyunk ahhoz, hogy ne akarjuk magunkat lekötni senki mellé. De talán éppen ezért leszünk meg jól -gondolkodom el egy pillanatra, ahogy lassan lépegetek a tető szélén. Nem kell félnem, hogy leesek, még úgy sem, hogy lefelé nézek a földre. A magassággal sosem voltak gondjaim.
-Egyes emberek tudják, hogy jobb, ha nem vállalnak gyereket, az összes többi meg az egész világra rá akarja erőszakolni a szaporodási kényszerét -jegyszem meg nagyon bölcsen, de valahol mégis van benne igazság. A hozzám hasonlóak pontosan tudják, hogy milyen veszélyei vannak, ha mi vállalunk gyereket, de akármennyire is akarnánk, inkább nem tesszük. De akkor se mondják meg nekünk, hogy mit tehetünk és mit nem.
-Sok szolgálatot tett az alfa legyőzésével és az biztos, hogy van stílusa. Szerintem nem lesz vele gond -A régi alfához képest bármi jobb lenne, vele az előző Intézetvezető baja is meggyűlt.
-Észrevettem, hogy ellenünk sosem lázadt, a szüleitek pedig amúgy is mindenen panaszkodnak, szóval nem nagyon foglalkoztam velük eddig sem. De most már tudom, hogy jobban ellett volna figyelnem rátok, sajnálom, hogy nem cselekedtem korábban. Megteszem, ami tőlem telik, hogy elkerüljenek New Yorkból a szüleitek -ígérem meg a szemébe nézve. Pontosan tudom, milyen az életes megkeserítőivel egy fedél alatt élni, de most már van hatalmam, hogy megakadályozzam más szenvedését és akkor meg is teszem.

Outfit: Link » @ «Music: Link
It's never easy to talk about our deepest fears


A hozzászólást Dorothea Coldstone összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 21, 2017 3:33 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Namikaze Reishi


Namikaze Reishi


Hozzászólások száma :
35

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyCsüt. Szept. 21, 2017 3:25 pmThea & Reishi
Azon imádkozok magamban hogy maradjon is ilyen kellemes eseménytelen az éjszaka, mert rám fér már egy olyan őrjárat, amikor nem ugrálnak shax démonok a bokrok közül. Nyomorult kis élősködők, mennyire utálom őket.
~ Most mé'? Tök jól lehet velük baseballozni! Gihi.
~ Kazu....
Igen, ez így ebben a formában igaz, de én nem akarok összefutni éppen semmilyennel, épp elég hogy Thea éppen egy igen érzékeny pontot érint a család témával. Nem szeretek erről beszélni, nem is szokam, és Suzaku olyan diplomatikusan tudja mindig kezelni. Én mindig csak felhúzom magam ezen.
- Még az a szerencse hogy legalább kijöttök. Két független lény legalább megérti egymást. Még mindig jobb mintha valami tipikus macsó pasit sóztak volna rád - mosolyodom el, még férfi szemmel sem tudok ilyen elképzelni a nő mellé. Ahhoz ő túlságosan goth és határozott így elsőre. Bár talán a többiek mást mondanának.
~ Mi van ha csak azért olyan, mert nem lehet más? Mint mi?
~ Lehet, bár akkor jól összeszedte magát.
~ Mi is azt tettük.
~ Igaz.
Végigsétálok a háztetőn én is, és meg sem rezzenek, semmi bajom nincs a magassággal, és az egyensúlyom is remek. Mindannyiunké remek. A kijelentésével mind mélyen egyet tudunk érteni, mi is olyan fajta emberek vagyunk, akik tudjuk. Jobb ha nem vállalunk gyereket, és ez így is marad. Majd talán Narao továbbviszi a vérvonalat. Legalábbis ezt remélem, mert tőlem sosem lesznek gyerekek, az szent igaz.
- Igen. Alapvetően azt hallottam hogy jó híre van, és a farkasai is tudják a dolgukat. Mármint nem barbárkodnak, hanem falkát akarnak építeni az itteniekkel is - mosolyodom el, mivel Nara kapcsán elég sok hírhez jutok hozzá és tudok meg pletykákat, hogy mi terjed és mi nem. Ez is egy hasznos tudás tud lenni, főleg ha az ember vagy adott esetben árnyvadász sok időt tölt alvilágiakkal. Mondjuk azért a tündérek más esetek, még engem is kiráz a hideg tőlük, de fergeteges szeretők...
- Igen, sosem jó nekik semmi. Sosem voltak egyébként vezetők, hogy amiatt panaszkodnának hogy itt nem azok, de... mindig mindent jobban akarnak tudni, és egyszerűen a hajam tépem miattuk néha. Köszönöm, hálás lennék érte, és segítek ahol csak tudok. Nekem bármit megér az, hogy a húgom a saját életére koncentrálhasson - mosolyodom el melegen. Én már nem tudok velük mit kezdeni, és nem is akarok. Csak hagyjanak békén minket.
- Ha már ennyire megértő vagy felmerül bennem a kérdés... hasonló gondok a szülőkkel? - kérdezem végül is óvatosan, hogy ne vegye annyira személyeskedésnek, de úgy érzem ennyit jogom van megkérdezni.
notes: megjegyzés idee
• •
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptySzomb. Okt. 28, 2017 12:01 am

Reishi & Thea

Olyan jó lenne, ha meg tudnánk őrizni a kellemes légkört és nem kerülne elő semmi démon vagy egyéb fajzat, nagyon rámférne már egy rendes este, amikor nem kell a támadás után még magammal is megszenvednem. Egyszer legalább jó lenne.
-Inkább megválnék a rúnáimtól, minthogy egy olyan típussal kellene legyek. Így is nehéz, de egy olyannal... Nem, soha -Igen, rossz a véleményem magamról és vannak problémáim, de inkább vagyok egyedül, vagy mondén, minthogy még többet kelljen szenvednem. Még nekem is vannak elvárásaim.
A tető nem akadály, szerencsére ezzel könnyedén megbirkózom, sőt, a magasság néha segít kitisztítani a fejem, hogy világosabban lássam a dolgokat. De nem szoktam a tetőn mászkálni, csak ilyenkor.
-Kész szerencse és igazi ritkaság mostanság ezzel a falka felállással, ami most van. Talán valami jó sül ki belőle -Jó lenne, mert mostanság nem olyan jók a falkaviszonyok és a háromból két alfa nem bánt jól a tagjaival. Talán így majd változik a helyzet és jobb lesz kicsit a farkasoknak.
-Elhiszem. Kellene valami ok, amivel visszajánlhatom őket japánba, vagy valahova máshova. A segítséged kéne, hogy írjunk egy referencia levelet, amivel nem utasíthat vissza a Klávé és akkor lesz esélyetek megszabadulni tőlük -gondolkozom hangosan, ez talán egy járható út, de még így sem biztos a siker. Megteszek mindent, amit tudok, de én is csak egy nephilim vagyok a bürökrácia rendszerében, ahol a tekintélyelvűség az úr. A kérdésére egy jó percre elmeredek a távolba, nem is nagyon figyelek, merre megyek, csak aztán válaszolok.
- Hasonló a helyzet, igen. Nekem az a szerencsém, hogy mikor elköltöztem otthonról, nem jöttek utánam a világ másik felére. A problémáim ezen része legalább megoldódott -Azt nem kell senkinek tudnia, hogy van még ezen kívül millió másik.

Outfit: Link » @ «Music: Link
It's never easy to talk about our deepest fears
Vissza az elejére Go down
Namikaze Reishi


Namikaze Reishi


Hozzászólások száma :
35

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyVas. Márc. 25, 2018 4:26 pmThea & Reishi
Szerencsére nyugalmas az éjszaka és az őrjárat is, ami nem baj mert így legalább beszélgethetünk. Kíváncsi vagyok erre a nőre aki az intéztet vezeti, és aki olyan furcsa mint én is a magam módján. Nyilván nem fogom elmondani neki hogy mi zajlik bennem, hiszen nem lenne jó ha tudná. Senkinek nem kell tudnia a szükségeseken kívül, és így is csak Narao az aki elfogadja ezt.
- Igen, ezt meg tudom érteni. Én is ezt az utat választanám ha ennyire eldurvulna a helyzet - sóhajtom, hiszen még belegondolni is szörnyű hogy mi lenne ha egy olyan nőt akarnának rám tukmálni, akivel a legkevesebb találkozási pontom sincs. Mondjuk én már eleve a gondolatra is inkább beintenék nekik.
~ De be ám, mint a huzat! Gihi~
~ Kazu....~
~ Mevan? Ebben legalább egyetértünk mind! Te se örülnél egy csitrinek, Ruriko!~
~ Jó de...
~ Nincs de!
~ Css, Ruriko kérlek. Kazuyának igaza van, ezt én sem akarnám. Nem fogunk megházasodni...~
~ De Shiro...~
~ Nem!
Nehezen fókuszálok vissza a valóságra és a háztetőkön egyensúlyozva sétálunk tovább. Az alvilágiak jó téma, legalább eltereli a figyelmünket erről.
- Jó vezetők lettek, remélem ez egy darabig így is marad. Már csak a tündérek vezetőségével kéne valamit kezdeni. Az Unseelie udvar még hagyján, de a Seelie királynő... - csóválom meg a fejem egy kicsit, hiszen találkoztam már vele, de szerencsére nem tudott megzavarni. Nyilván az ereje nincs hatással olyanokra, akiknek már eleve zavart az elméje vagy a lelke. A mienk pedig, hát eléggé az.
- Megírhatjuk hogy az itteniek elég hatékonyak, és a szüleim mint tapasztaltabb vadászok, otthon japánban jobban tudnának segíteni az újjáépítésekben, míg Narao itt segít be a kiképzésnél. Láttam hogy elég sok új vadász van, ami nem csoda de... Kellene a segítőkéz - vetek fel egy gondolatot, és már én is korosnak számítok a fajtánk között, hogy adjanak a szavamra ha felszólalok. Ha Thea mint intézet vezető megerősíti ezt, akkor még talán működhet is.
- Ez legalább jó benne, de akkor legalább nem kell magyaráznom, milyen remek érzés volt a felbukkanásuk - sóhajtok fel gondterhelten, ahogy átugrom egy kicsit távolabbi tetőre. Nem okoz nehézséget, mert jók a reflexeim és bízom a tudásomban. Kérdőn nézek a nőre hogy jön-e.
- Menjünk, kerüljük meg azt a parkot - jelzek a park felé, ami nem messze van innen.

 


notes: megjegyzés idee
  • •
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyHétf. Jún. 11, 2018 9:20 pm

Reishi & Thea

Kellemes társat találtam magamnak járőrözni és örülök neki. Sokakkal nem jövök ki jól az árnyvadászok közül, a semmiről akarnak beszélgetni, amit nagyon nem bírok jól, így általában a beszélgetést teljes egészében kerülni szoktam. Reishivel érdekes módon könnyebb megszólalni és értelmes témákról beszélni. Így az éjszaka is jobban fog telni remélhetőleg.
-Ki nem? Csak a Klávé hiszi azt, hogy így ez jó -tárom szét a karjaimat. Az újabb generáció már egyáltalán nem szereti ezt a bánásmódot, maximum eltűri, mert nincs jobb ötlete. Ezen szeretnénk változtatni, lehetőleg minél előbb.
-Uh hát... A tündérekkel nem jövök ki jól. Valahogy nem tudok velük beszélni. Valaki másnak kellene a kapcsolatot tartani velük, mert nekem nem megy  -Valamit tesznek a fejemmel, a beszédük kikészít és nem tudok tőlük koncentrálni. Inkább áttenném valaki másra ezt a felelősséget, ha lehet, aki kicsit jobban bánik velük és nem hagyja magát befolyásolni. Még nem tudom, ki lehetne a megfelelő ember rá.
-Ez beválhat, ötletnek jó. Valahogyan megfogalmazzuk, hogy ellenállhatatlan legyen és reméljük a legjobbakat. Megpróbálok beszélni is valakivel, hátha segít -ennél többet nem tudok értük tenni, hiába szeretnék, meg van kötve a kezem. A szenvedőket egyszerűen nem tudom otthagyni, ahhoz túl sokat tapasztaltam én magam is. Segíteni akarok.
-Pontosan el tudom képzelni -válaszolok és követem át a tetőre, ez még semmiség. Arra pillantok, amerre mutat és meg is indulok a park irányába, hogy megkerüljük.
-Lassan vissza is fordulhatunk, elég nagy kört tettünk már -jegyzem meg, hiszen lendületesen közlekedtünk eddig is és már pár órája úton vagyunk. Hajnal tájban szeretnék hazaérni és aludni valamennyit a nappali kötelezettségeim előtt.


Outfit: Link » @ «Music: Link
It's never easy to talk about our deepest fears
Vissza az elejére Go down
Namikaze Reishi


Namikaze Reishi


Hozzászólások száma :
35

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyVas. Okt. 07, 2018 9:39 pmThea & Reishi
Nem is bánom hogy Theával kerültem össze a járőrözésre, mert sokkal egyszerűbb így magunk között beszélgetni, mint hivatalosan az irodában, íróasztal mögött. Sokkal emberibb és közvetlenebb szerintem.
- A Klávénak néha lenyomnám a torkán a régi törvénygyűjteményt, mert az ő hülyeségük miatt fogunk egyszer csak teljesen kihalni - morranok fel én is, hiszen nem bírom ezeket a merev és idétlen szokásokat, mert több kárt okoznak, mint hasznot. Én értem azt hogy katonákra van szükség, de egyszerűen kinek van kedve gyereket csinálni egy ilyen állandóan háborús helyzetben? Senkinek.
- Nekem nincs velük bajom. Érdekes egyébként, de valahogy mintha immunis lennék a fajtájuk jellegzetes következményeire és az otthoni intézet sokszor küldött ki hozzájuk. Ha gondolod és ha megengeded akkor szívesen vállalom ezt itt is - legalább ennyivel kevesebb gondja lenne, és mi úgyis remek diplomaták vagyunk Suzuval és Ruri is boldogul. Nem tudnak kárt tenni bennünk Kazuya miatt és a fejünkben uralkodó káosz taszítja a tündér bűbájt. A királynő meg is jegyezte hogy tetszem neki.
- Igen. A barokk körmondatokban már egészen jól vagyok, és szerintem működhet is. Végül is, minden igaz, sok újonc van és kevés a régi motoros aki még képes tanítani... - teszem hozzá ahogy haladunk, és megállunk egy ponton.
- Igen, de még menjünk el a sarokig, van valami amit meg szeretnék ott nézni - mutatok előre két háztömbnyit. A vámpírok szoktak ott hagyni motorokat, és kíváncsi vagyok rájuk, még sosem láttam közelről démonenergiával működő járgányokat.

 


♫ Fly on the wall
  • •
Vissza az elejére Go down
Dorothea Coldstone


Dorothea Coldstone


Hozzászólások száma :
373
Age :
29

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea EmptyPént. Nov. 02, 2018 7:03 pm

Reishi & Thea

A járőrözés a nem valakivel, akit közelről ismerek, nem sikerült olyan rosszul, mint először vártam. Általában hosszas hallgatással és csak egészen kevés utasítással szokott történni, amíg megyünk pár kört, aztán vissza. Most egy kicsit másképpen alakult és meglepően jól érzem magam tőle. Talán legközelebb is jövök Reishivel, ha nem lesz más jelentkező.
-Igyekszünk Rukoval változtatni ezen, de mi csak ketten vagyunk a fiatalokat meg figyelmen kívül hagyják. Biztos vagyok benne, hogy egyszer sikerülni fog, csak idő kérése -Legalábbis igyekszem pozitívan gondolkodni, amikor csak megy, de nem olyan egyszerű az nekem. Sokszor saját magamról sem tudok megfelelően gondolkodni, mint egy értékes tagja a társadalmunknak, de én megtanultam elfogadni magam az esetek többségében. Vannak jobb és rosszabb időszakok.
-Végtelenül hálás lennék, ha át tudnád venni tőlem a feladatot. Persze nem kötelezlek rá, de nagy sújt le tudnál vele venni a vállaimról -pillantok rá reménykedve, végtelenül boldoggá tudna tenni, ha ezt megtenné nekem és egy kicsit könnyebbek lennének a mindennapjaim. Tudom, hogy benne megbízhatok és nem fog nekem keresztbe tenni, mint néhány idősebb árnyvadász tenné. Nem mindenki akar nekünk jót az Intézetben.
-Akkor majd gyere be egyszer hozzám az irodába és megírjuk a Klávénak. Minél előbb, annál jobb. Tudom, hogy nehéz az ilyen szülőkkel, segíteni akarok -Ha tudok segíteni, akkor fogok is, ne legyen még egy olyan eset, mint az enyém volt. Az árnyvadászok élete így sem könnyű.
-Miért, mi van ott? -követem érdeklődve, nem tudom, mit akar ott látni, de még belefér az időnkbe és sosem árt még valamit ellenőrizni. Így sem tudunk elég területet lefedni a városban egy éjszaka.


Outfit: Link » @ «Music: Link
It's never easy to talk about our deepest fears
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty
TémanyitásTárgy: Re: Watchtower of the West - Reishi & Thea   Watchtower of the West - Reishi & Thea Empty

Vissza az elejére Go down
 

Watchtower of the West - Reishi & Thea

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Árnyvadászok :: Játéktér :: New York :: Staten Island-